Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Devil`s Catacomb - pełne, bez bugów + quest

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie działa. Po wgraniu (wyedytowane questa pod ten Polski)

jest Connection Refused w konsoli w syserru że nie ma respu dla mobu 10102 (A taki wgl nie istnieje nigdzie)...

Popraw To~!

­graphic.png

Opublikowano

nie działa. Po wgraniu (wyedytowane questa pod ten Polski)

jest Connection Refused w konsoli w syserru że nie ma respu dla mobu 10102 (A taki wgl nie istnieje nigdzie)...

Popraw To~!

Co ty pierdzielisz wszystko ładnie działa

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

@ Upy

Przecież link są aktywne.

Każdy link na :

mega.co.nz

jest aktywny. Sprawdzałem chwilke temu.

I'm here for You, not for myself

Always help You

Opublikowano

Co ty pierdzielisz wszystko ładnie działa

Mówię poważnie, musiałem od nowa wgrywać cały serwer bo nie umiałem sobie poradzić...

­graphic.png

Opublikowano

DOKŁADNIE sprawdzane i dodawane DOKŁADNIE i nie działa (prawie 10 razy prób idzie na marne)

co najgorzej trzeba było zawsze po tym rozpakować od nowa pliki i wgrywac... (problem błąd połączenia z serwerem)

Bo jesteś debilem i nie umiesz wgrać mapy na serwer. Los Cię za to ukarał i "serwer" leży

Debilem? A czy ty wgl wiesz kto to debil?

­graphic.png

Opublikowano

DOKŁADNIE sprawdzane i dodawane DOKŁADNIE i nie działa (prawie 10 razy prób idzie na marne)

co najgorzej trzeba było zawsze po tym rozpakować od nowa pliki i wgrywac... (problem błąd połączenia z serwerem)

Debilem? A czy ty wgl wiesz kto to debil?

Na jakich plikach siedzisz i opisz bardziej ten problem

1377774857-U369478.png

/\

|

Opublikowano

Na jakich plikach siedzisz i opisz bardziej ten problem

Czyste serverfiles 2010r by Kocioł.

Co jest nie tak?? hmm.. To proste. Wgrywałem ten dungeon ok. 10 razy. Wszyściutko dokładnie jak na poradniku, ale ostatnim razem podmieniłem nawet te pliczki co autor nie dopisał (effect, npc2 i inne takie) w moim cliencie... Byłem 100% pewny że to zadziała i będzie gitez no lecz się rozczarowałem...

Jaki błąd? Połączenia z serwerem a w syslog wszystko w porządku .. (bo pisałem do autora.)

­graphic.png

Opublikowano

Czyste serverfiles 2010r by Kocioł.

Co jest nie tak?? hmm.. To proste. Wgrywałem ten dungeon ok. 10 razy. Wszyściutko dokładnie jak na poradniku, ale ostatnim razem podmieniłem nawet te pliczki co autor nie dopisał (effect, npc2 i inne takie) w moim cliencie... Byłem 100% pewny że to zadziała i będzie gitez no lecz się rozczarowałem...

Jaki błąd? Połączenia z serwerem a w syslog wszystko w porządku .. (bo pisałem do autora.)

dopisałeś index do channeli i game99 zobacz tez czy numer w index się nie powtarza, bo siedzę na tych samych plikach i wszyściutko działa

1377774857-U369478.png

/\

|

• 1 rok później...
  • 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...