Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CatSkill

Jaharu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Baardzo polecam !! :>

Naprawdę wszystkie serwery dopracowane , forum z unikalnym stylem ;D

Miła atmosfera !! TO SIĘ LICZY ! :)

NIEDŁUGO WYCHODZI HYMN SIECI :>

1ca9bf00c582205f.jpg

Opublikowano

Świetna sieć , miła atmosfera !

Wbiłem zobaczyć co to za sieć i gram na niej od roku !

Naprawdę polecam.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Nowicjusz
Opublikowano

Chciałbym zachęcić wszystkich abyście odwiedzili Catskill.pl Zapraszam również na serwer tej sieci dd2+bf2 ;)

Opublikowano

jak na tak małą serwerownie to catskill bardzo przypadl mi do gustu

gracz ktory wejdzie na jakikolwiek serwer u "kotów" to juz nie chce go opuścić :)

catskill posiada 2 rozne typy COD modów, only d2 bf2, JB i awp only

posiada wlasnego ts3 na ktorym kazdego dnia wielu uzytkownikow spedza czas

zapraszamy na nasze forum, gdzie jest prowadzone wiele konkursow i zabaw

sprawdz sie m.in. w "multikotku", "weekendowym chillout'cie", czy "kociakowym typowaniu"

super nagrody, vipy, klasy premium, medale, respekty, fragi, honory - co kto chce na kazdym serwerze

nie wierzysz? wejdź i sprawdz a zobaczysz, ze to bedzie Twoja najlepsza decyzja

Opublikowano

Sieć warta uwagi ! Polecam bardzo serdecznie ! Istnieje bardzo długo i długo będzie istniała. niby mała ale ma aż 4 serwer !!! które są codziennie prawie full !!!

~ COD 301lv (Ciekawe klasy !)

~ COD 801lv (Ciekawe klasy !)

~ DD2+BF2 (Ciekawe odznaki) 

~ JailBreak ! ( Ruletka + ciekawe pluginy )

~ ONLY AWP (Dużo wspaniałych map )

Polecam Wam wszedłem raz i zostałem do dziś ( już rok ! ) Miła administracja ! Nasi redaktorzy prowadzą wspaniałe wywiady z użytkownikami i administracją serwera ! Nasz UB TEAM w bardzo szybkim tempie daje sobie radę z każdym banem ! nagrywamy własne fragmovie ! Dołącz , a może i ty w nim wystąpisz ?! Mamy również dział gdzie użytkownicy przedstawiają się w życiu realnym :) (swoje sweet focie ;d) nagrywamy także filmiki ze zdjęciami i wiele więcej ! W Boże narodzenie i Wielkanoc itp. są ciekawe eventy :D Jeszcze raz polecam i gorąca pozdrawiam :) 

Opublikowano

+ Bardzo ciekawe serwery.

+ Fajny Jb <3 Najlepszy z którym się spotkałam ^^

+ Z tego co wiem serwerownia się chyba trzyma ponad 4 lata ;)

+ Miła administracja 

POLECAM :3

Opublikowano

Sieć naprawdę świetna. Wiele serwerów, na których gra sprawia frajdę, wielu graczy którzy pokarają nie jednego młodego "neo" i świetna administracja, która sprawuje się naprawdę nienagannie. Dlaczego miałbyś tam nie wejść i nie spróbować? Może akurat Tobie spodoba się tak jak mnie! Nie jest to duża serwerownia, ale zdecydowanie rozwijająca się i mająca szansę zaistnieć na większej scenie. Jeszcze raz serdecznie polecam. Nie wierzysz, że jest świetna? Sprawdź sam! :)

Opublikowano

Najlepsza sieć jaką znam. Fajne serwery ,które przypadną każdemu do gustu. Mi np. najbardziej przypadł go gustu serwer JailBreak ,gdyż jest naprawdę unikalny ,są na nim ciekawe zabawy,pluginy i oczywiście jest miła atmosfera  :) Polecam tą sieć gorąco ,bo naprawdę ma ona pewną przyszłość  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...