Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Retail Box

gladi300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupiłem retail box klucz i teraz moje pytanie którą broń wybrać,

http://apbdb.com/items/Weapon_Retail_Submachinegun/ tą czy

http://apbdb.com/items/Weapon_Retail_Assaultrifle/ tą? shotgun i snajperka jakoś mnie nie ciągną do siebie

no może trochę shotgun więc, którą broń wybrać oprócz snajperki?

Opublikowano

Witam, zakupiłem retail box klucz i teraz moje pytanie którą broń wybrać,

http://apbdb.com/items/Weapon_Retail_Submachinegun/ tą czy

http://apbdb.com/items/Weapon_Retail_Assaultrifle/ tą? shotgun i snajperka jakoś mnie nie ciągną do siebie

no może trochę shotgun więc, którą broń wybrać oprócz snajperki?

powiem ci tak zalezy na jaki dystans wolisz grać jezeli bliski csg/whispern choć lepszy csg na troszke dalszy i średni ntec ale to tez zalezy od stylu grania czy bardziej rashujesz czy campisz więc sam powinieneś wiedziec wez sobie na 30min z armasu kazda bron i oceń którą ci sie gra lepiej

Opublikowano

Weź każdą oprócz N-Teca, to jest najgorsza broń jaką można wziąć z retail packa. Scouta chyba teraz też nie ma sensu brać gdyż zwykła N-HVR (Akula) jest dużo lepsza, wobec tego typowałbym Whispera lub CSG.

Osobiście wybrałbym CSG jednak po tym jak pograłem zwykłym shotgunem z samym Cooling Jacket 3 uważam, że jest lepszy niż te całe CSG.

Polecam Whispera. Wybór należy do Ciebie.

Opublikowano

Bo ten N-Tec po prostu jest gówniany i ma dodatek "Extended Magazine 3" (co tej broni tylko szkodzi), masz więcej amunicji ale przeładowanie trwa prawie 1,5 sekundy dłużej, do tego jest niecelny.

Polecam kupić zwykłego N-Teca z jednym slotem i wrzucić do niego np. Hunting Sight 3

Opublikowano

Imo. scout jest najlepszy o ile go ogarniasz. Nikt ci nie dorówna.

Oprócz scouta to shoutguna.

Opublikowano

Od scouta lepsza jest zwykła N-HVR (bieganie i skakanie to nie wszystko). Scout zadaje mniejsze obrażenie niż N-HVR, na dużych odległościach zanim strzelisz w klienta drugi raz, często musisz strzelać też trzeci bo zdązy mu sie troszkę naładować. A N-HVR po pierwszym strzale zadaje kryta i życie wtedy ładuje się dużo wolniej dlatego można go dobić bez problemu 1 strzałem z pistoletu lub następnym ze snajperki.

Opublikowano

Od scouta lepsza jest zwykła N-HVR (bieganie i skakanie to nie wszystko). Scout zadaje mniejsze obrażenie niż N-HVR, na dużych odległościach zanim strzelisz w klienta drugi raz, często musisz strzelać też trzeci bo zdązy mu sie troszkę naładować. A N-HVR po pierwszym strzale zadaje kryta i życie wtedy ładuje się dużo wolniej dlatego można go dobić bez problemu 1 strzałem z pistoletu lub następnym ze snajperki.

Wszystko zależy od twojego skilla. W pojedynku scouta vs zwykłej wg. mnie jest remis. Jednak kiedy opanujesz tzw. skok wystrzał i qs możesz zrobić więcej niż ze zwykłą nhvr.

Opublikowano

@up

To prawda, na średnie dystanse (ok. 50m) jak najbardziej sprawdza się scout, ale przynajmniej z mojego doświadczenia lub braku skilla wynika na to, że scoutem nie zawojuje na cq kontra aligowi, csg czy jakiejś ocy, to tylko w codzie, po wyskilowaniu zwykłej snajperki też idzie nieźle kosić :)

Opublikowano

@up

To prawda, na średnie dystanse (ok. 50m) jak najbardziej sprawdza się scout, ale przynajmniej z mojego doświadczenia lub braku skilla wynika na to, że scoutem nie zawojuje na cq kontra aligowi, csg czy jakiejś ocy, to tylko w codzie, po wyskilowaniu zwykłej snajperki też idzie nieźle kosić :)

Ogólnie można, lecz trudno coś zwojować przeciwko np. Nano. W tej grze snajperki nadają się tylko na daleki dystans, scout daje radę jeszcze na średnich.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Csg to najlepszy wybór. Jak masz trochę skilla to będziesz wszystkich jechać.

image5.png?uid=2624149&m=15

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...