Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bany za bota

RudySylwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak już każde konto nie ważne jakie (Tylko nie ci z top 500) otrzymują od razu bez ostrzeżenia bana na zawsze. Ale podobno można kupić Unbana czy coś w podobie na ruskiej stronie

Opublikowano

Usługa unban jest przecież chwilowo zawieszona .
A bana możesz oberwać na każde konto tak jest w teorii . ale w praktyce każdy wie jak jest . ;)

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Usługa unban jest przecież chwilowo zawieszona .

A bana możesz oberwać na każde konto tak jest w teorii . ale w praktyce każdy wie jak jest . ;)

No właśnie ja nie wiem jak jest, mozesz mnie uświadomić? d;

Pasjonat
Opublikowano

Wiesz Faja (1 TOP na polsce 1) boci na krychach na noc i od godziny 8-12 gdzieś... i chuja nie banują go więc wiesz..

Ja tam mam od 2008 r konto ale bana każdy może dostać.

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

im więcej kasy tym mniejsza szansa na bana, ale kto przy zdrowych zmysłach pakując ~1000 zł miesięcznie boci jeszcze? ;]

proszę cie nie gadaj głupot kamieniarz przeprowadził wywiad z adminem i dział płatniczy a dział banów jest oddzielny i niema z tym nic wspólnego

x

Opublikowano

Wiesz Faja (1 TOP na polsce 1) boci na krychach na noc i od godziny 8-12 gdzieś... i chuja nie banują go więc wiesz..

Ja tam mam od 2008 r konto ale bana każdy może dostać.

to nie działa na tej zasadzie

0fc5fb0fb2710.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...