Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Hosting Serwerów + ItemShop

Casley

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że w Fiberhost.pl nie musisz mieć takiej nazwy:

Nazwa Serwera @FiberHost.pl może być tylko Nazwa serwera

A w disconnect musi być

Nazwa serwera @disconnect.pl czyli jednym słowem gracze których będziesz zapraszać mogą sobie iść założyć swój serwer, a Ty zostaniesz z kwitkiem :D

W craftserve też nie musisz mieć @.

Opublikowano

A w disconnect musi być

Nazwa serwera @disconnect.pl czyli jednym słowem gracze których będziesz zapraszać mogą sobie iść założyć swój serwer, a Ty zostaniesz z kwitkiem :D

Co ma nazwa hostingu do ucieczki z serwera? Ehhh już rozumiem....

Twój hosting nie wyświetla nazwy by gracze nie wiedzieli gdzie jest taka "jakość" ?

A my wyświetlamy ponieważ odpowiadamy za to co się u Nas dzieje i niczego nie ukrywamy?

Masz racje... To oczywiste.

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

A w disconnect musi być

facepalm . Boże co za bzdura :D

godnew.jpg
Opublikowano

Fiberhost.pl

Dlaczego?

Po pierwsze jest to FIRMA! Więc na pewno nie zniknie i twój serwer będzie cały czas dostępny.

Mają dobre maszyny z dyskami SSD które znacznie lepiej niż HDD!

Mają najniższe ceny.

Ich Biuro Obsługi Klienta odpisuje po 5-20 minutach.

Nie ma żadnych lagów.

Mają bardzo dobry Panel.

Na bieżąco robią konkursy

MAJĄ ITEMSHOP! ZA DARMO!

Wysokie stawki SMS

Tutaj ich cały Panel i opis:

http://www.youtube.com/watch?v=ILKLn6Acbuc&list=UUuh3EWJzBZIWVdUJARas0YQ

Opublikowano

A w disconnect musi być

Prawie wszystkie firmy dają możliwość usunięcia dopiska @ nazwa, więc nie wiem w czym tu ten zachwyt. Jedni udostępniają to za darmo, inni za niewielką opłatą :)

Opublikowano

Twój hosting nie wyświetla nazwy by gracze nie wiedzieli gdzie jest taka "jakość" ?

W 100% wiedziałem że odpiszesz :D normalnie nie przeżył byś gdyby ktoś napisał że inna ma firma coś lepszego :D

Rozumiem, że zarzucasz firmie fiberhost że ich "jakość" jest zła ? Nie piszesz tego wprost ale ewidentnie to sugerujesz.

Czasami ludzka głupota i zazdrość o klienta mnie przeraża zastanów się wreszcie bo już nie pierwszy raz się ścinamy....

Oczywiście zaraz też nie omieszkasz zacytować mojego posta :)

Opublikowano

Nie rozumiem o czym Pan mówi. Za każdym razem Pan oraz koledzy z Państwa otoczenia sugerują coś na temat mojej firmy.

Pisanie postów : DC ma dopisek hostingu a my i firma X NIE! - Co to ma na celu? Nie widzę zupełnie związku.

My również możemy wytykać różnice pomiędzy Nami - Tylko po co?

Dopisek nie ma nic do jakości oferowanych usług. Dlaczego go udostępniamy? Ponieważ nie mamy nic do ukrycia. Nie mieliśmy i mieć nie będziemy.

Dlaczego Fiber tego nie robi? Nie mam pojęcia (...) Może dlatego że monitoring nazwy w MC nie działał w nozo i wyłączyli sprawdzanie nazwy(dawno temu) i tak to zostawili ?

Oczywiste jest również to, że za każdym razem odpisze.

Mam przymykać oko na Pańskie "pseudo" ataki ?

PS. Nasze firmy mają inną grupę docelową. Więc nie ma mowy o "zazdrości" . Proszę pamiętać również, że głównym źródłem utrzymania FU "WIKTORIA" jest transport drogowy towarów a nie hosting, więc proszę wstrzymać się z komentarzami typu: "Czasami ludzka głupota i zazdrość o klienta mnie przeraża zastanów się wreszcie bo już nie pierwszy raz się ścinamy...." .Kontakt z właścicielem do którego należy firma - kontakt telefoniczny a to najważniejsze.

PS. Panie Dominiku proszę pamiętać, że nie jest Pan anonimowy.

Przepraszam za offtop.

Mam nadzieje że autor tematu już wybrał.

Pozdrawiam

//BR3ND

Opublikowano

Nie rozumiem o czym Pan mówi. Za każdym razem Pan oraz koledzy z Państwa otoczenia sugerują coś na temat mojej firmy.

Pisanie postów : DC ma dopisek hostingu a my i firma X NIE! - Co to ma na celu? Nie widzę zupełnie związku.

My również możemy wytykać różnice pomiędzy Nami - Tylko po co?

Dopisek nie ma nic do jakości oferowanych usług. Dlaczego go udostępniamy? Ponieważ nie mamy nic do ukrycia. Nie mieliśmy i mieć nie będziemy.

Dlaczego Fiber tego nie robi? Nie mam pojęcia (...) Może dlatego że monitoring nazwy w MC nie działał w nozo i wyłączyli sprawdzanie nazwy(dawno temu) i tak to zostawili ?

Oczywiste jest również to, że za każdym razem odpisze.

Mam przymykać oko na Pańskie "pseudo" ataki ?

PS. Nasze firmy mają inną grupę docelową. Więc nie ma mowy o "zazdrości" . Proszę pamiętać również, że głównym źródłem utrzymania FU "WIKTORIA" jest transport drogowy towarów a nie hosting, więc proszę wstrzymać się z komentarzami typu: "Czasami ludzka głupota i zazdrość o klienta mnie przeraża zastanów się wreszcie bo już nie pierwszy raz się ścinamy...." .Kontakt z właścicielem do którego należy firma - kontakt telefoniczny a to najważniejsze.

PS. Panie Dominiku proszę pamiętać, że nie jest Pan anonimowy.

Przepraszam za offtop.

Mam nadzieje że autor tematu już wybrał.

Pozdrawiam

Drogi Panie Damianie,

FiberHost.pl nigdzie Pana nie atakuję - przynajmniej ja nie zauważyłem. Wiadomo nie jestem bogiem i mogłem czegoś nie dostrzec Jeśli zaistniała taka sytuacja proszę o kontakt via PW. Zrobiłem małe porównanie odnośnie dopisku, a Pan od razu pojechał po firmie, że niby ukrywa swoją jakość, ma Pan jakieś dowody na to ? dobrze Pan wie, że serwery działają stabilnie i nie lagują na pewno nie raz Pan sprawdzał ze swoim przyjacielem ( serwery testowe ) często były brane nawet zaraz po wgraniu itemshopu. Oczywiście ja nie ukrywam, też sprawdziłem działanie Waszego IS i jedyne co mi się w nim podoba to automatyczna aktywacja. W przeciwieństwie do Pana fiberhost.pl nie atakuje ani nie wypowiada się na temat disCONNECT.pl, Wy natomiast działacie odwrotnie piszecie do klientów z propozycją przejścia do siebie za co zostaliście już podsumowani na forum amxx(xx).pl, do tego doszło blokowanie serwerów za przejście do innej firmy. Nie wiem ja się nie wypowiadam na Wasz temat, bo nie wiem jaka jest prawda, a nawet jak bym wiedział to po prostu bym to przemilczał - tak wypada. Gdy wygarnąłem Panu to, że fiberhost.pl był obmawiany fałszywymi informacjami na gg, temat umilkł. Z wypłynięciem screenów odnośnie buga też nie ma nic Pan do powiedzenia :)? zostawię to bez komentarza. Niby nic tam nie było, bo admin pisał z adminem ale oczywiście zostało tak obrobione że powstał horror no bo jak można się tak odezwać do klienta ?! Kto myśli racjonalnie mógł się domyśleć o co chodzi. A najlepsze było to, że rozmowa byłą dzień przed przeniesieniem panelu ! Pozwolisz, że więcej się nie wypowiem w tym temacie. FiberHost chce zachować przyjazne stosunki i przymyka oko na na prawdę wiele Pańskich działań, ale tego nie potrafisz docenić.. Jeśli masz jakieś problemy, czy coś Cię boli w działaniu hostingu po prostu napisz? Ale nie posługuj się fałszywymi informacjami. Jeszcze tak na koniec, niezły ubaw mieliśmy kiedy napisał Pan do jednego z klientów i zapytał dlaczego Nas poleca (ght). Od początku firmy mówi Pan o jakimś ukrywaniu, może bardziej konkretnie ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Jeżeli nie ma Pan pojęcia jak było naprawdę to proszę nie snuć swoich tez :)

Dowiedziałem się dla czego poleca :) To mi wystarczy.

Przymykanie oka? Proszę się już nie pogrążać....

FU "WIKTORIA" nie jest anonimowa.

Tak samo jak firma która Pan reprezentuje na forach tematycznych .

Zamykam.

//BR3ND

Opublikowano

Wybrałem hosting DISCONNECT.pl.

Hosting ten ma same zalety, profesjonalne podejście do klienta. Miła grafika i stabilne serwery.

Cóż chcieć więcej ;]

Opublikowano

pukawka.pl POLCEAM!

1355923763u786880kopia.png

-===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====-

----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...