Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Filmik rozgrywki Lux

Hunciak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Chcialem wam zaprezentowac mój pierwszy filmik z gry league of legends. :)

Zalezy mi na tym zebyscie ocenili filmik oraz wypowiedzieli sie na temat co w nim poprawic a co jest fajne :). I czego trzeba wiecej.

Bede bardzo wdzieczny!

Like, Sub ,Koment, wypowedzi mile widziane !

jest to filmik nagrany calkiem przypadkowej naszej rozgrywki w lola.

Polecam ogladać caly, efekty, przejscia :)

0df23ce63e75cfff.jpg

POMOGŁEM ? . - Like :)

Opublikowano

Po zerowe = czemu najpierw E.... pierwsze na lux się bierze Q aby ułatwić blue dzunglerowi i toperowi i zlapac ewentualnie przeciwnika na midzie i zadac mu dmg z AA

Po pierwsze.... Pierscien Dorana na LUX.... WTF Kupuje się 1/2 faerie cahrmy + potki + 2 wardy(jak wzielismy jednego faerie charma)

Brak Armora seali, Mres Glyphów.

Po trzecie = za długi pull, walisz tylko z samego E i od razu lecisz na mida bo stracisz last hity/expa

Po czwarte = czemu wchodzisz w klatkę veigara ? ....

Po piate = czemu stales w miejscu jak Veigar puszczal swoja kulke ? O_o to było dziwne.

Po szoste = czemu buty tak szybko

Po siodme = combo na Lux zaczynasz od Q

Po osme = zacznij kupować wardy

Po dziewiate = naucz się freezować linię i last hitować bo inaczej apc sobie nie pograsz

Po dziesiate = nie idz gankowac na siłę gdy widzisz że przeciwnicy się cofają, tracisz farmę i expa na midzie przez to

Po jedensate = ten flash zdaje mi sie ze byl nie potrzebny aby złapać go snar'em ale nie jestem pewien

Po dwunaste = po co idziesz na top jak przeciwnika nie ma, linia spushowana ? tracisz tylko last hity i expa na midzie

Opublikowano

dzięki ! czekam na dalsze wskazowki, oceny. Moze nie jak kolega x2 up bo nie chodzi mi tu o ocene mojej gry tylko filmiku i tego czego w nim brakuje:)

moze za cicho rozmawiam? moze zbedne dzwieki ? etc !

Ale mimo wszystko Dziękuje

0df23ce63e75cfff.jpg

Opublikowano

Po siodme = combo na Lux zaczynasz od Q

Combo u Lux zaczyna się od E aby łatwiej trafić spowolnionego przeciwnika z Q :)

@top czasami bezsensownie schodzisz z linii :) Poza tym jest trochę cicho i nudno :(

Opublikowano

dzięki ! czekam na dalsze wskazowki, oceny. Moze nie jak kolega x2 up bo nie chodzi mi tu o ocene mojej gry tylko filmiku i tego czego w nim brakuje:)

Tylko wiesz jak słabo grasz to inni wolą sobie streamerów oglądać ;p A tak poza tym to za cicho było to na pewno
Opublikowano

Tak tylko, że ten kolega prawdę ci napisał... Bo tobie zależy na dobrej jakości filmu ale jak powiedzmy twój poziom gry leży to jakby nie przyjmie się za bardzo :>

PS. Za cicho, skąd pochodzisz? Łoddałeś :D Rada wg. mnie najciekawiej jest oglądać albo piątkę albo jak nagrywasz sam z 4 randomami, ew. duo rank jakiś. Ciągle słuchać taki szum, ten jeden z kolegów to mówi tak jakby coś chciał a nie mógł chyba ten najmłodszy, bynajmniej po głosie.

PS 2. Dat skillshooty... A oczy tak celne, że aż żadnym skillem nie trafiasz ;]

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Combo u Lux zaczyna się od E aby łatwiej trafić spowolnionego przeciwnika z Q :)

@top czasami bezsensownie schodzisz z linii :) Poza tym jest trochę cicho i nudno :(

Wielkie Dzięki, bede sie staral o nastepne filmiki napewno duzo żywsze :D

Tylko wiesz jak słabo grasz to inni wolą sobie streamerów oglądać ;p A tak poza tym to za cicho było to na pewno

Za Cicho. Ok postaram sie wlozyc wiecej emocji i wiecej poopowiadac. Kiedys musiał być ten 1 raz ^^

Tak tylko, że ten kolega prawdę ci napisał... Bo tobie zależy na dobrej jakości filmu ale jak powiedzmy twój poziom gry leży to jakby nie przyjmie się za bardzo :>

PS. Za cicho, skąd pochodzisz? Łoddałeś :D Rada wg. mnie najciekawiej jest oglądać albo piątkę albo jak nagrywasz sam z 4 randomami, ew. duo rank jakiś. Ciągle słuchać taki szum, ten jeden z kolegów to mówi tak jakby coś chciał a nie mógł chyba ten najmłodszy, bynajmniej po głosie.

PS 2. Dat skillshooty... A oczy tak celne, że aż żadnym skillem nie trafiasz ;]

Bede probowal roznych typu filmikow, duo rank, solo game jakis :) dzis wszedl nowy aram to rowniez cos bym chcial nagrac. Mam nadzieje ze bede sie poprawial w swoich bledach i z filmiku na filmik bedzie coraz lepiej !

0df23ce63e75cfff.jpg

Opublikowano

A tam , graj dużo nagrywaj dużo.

Skill przyjdzie sam i ludzie to samo.

Oczywiście najlepiej nagrywać rankedy.

Łap łapkę w górę na zachętę.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...