Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lapidemia PvP [Hamachi]

ziomeklbk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Baleron jak wbiłeś ten lvl gdzie :D ?

Dostajesz 130 na start wbijasz na mapke od 130 wbijasz 160 mozesz miec problem na 165 lub 188/189 ze ci expa zatnie ale dobijasz do 190 i Na mapke od 190 potem juz leci... Łatwo Sie wbija ale gorzej z ulepkami.

Opublikowano

Serwer fajny warno pograć nie ma żadnych lagów ale jak macie takie kompy to już nie moja wina :) Kurna mać jak się serwer nie podoba to nie komentuj i wyjdz proste..

To już się robi nudę weźcie coś swojego zróbcie i zobaczymy on chodziarz coś umie nie tak jak wy ! Pozdrawiam Warum :)

Panie, z tego co widziałem zhejtowałes mi 3 serwery ... ;)

p,s sorry za spam...

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

GM nawet nie umie skryptu na danie lvl zrobić/wgrać ... tylko sam daje omg porażka żenada żegnam ;D

Opublikowano

GM nawet nie umie skryptu na danie lvl zrobić/wgrać ... tylko sam daje omg porażka żenada żegnam ;D

Jak nie wiesz to nie pisz tak. Możę wogle sie nie odzywaj

NAJBARDZIEJ CHUJOWY SERVER NA ŚWIECIE!

Hahah spamil mi na pw ze moze pomoc przy serwerze teraz hejtuje. Zrob cos sam tak jak kolega Wrum napisał. Zobaczymy

76989123606991442937.png

Opublikowano

Jak robisz serwer, to byle jak, żeby tylko był, czy chcesz, aby gracze byli zadowoleni?

Bo z tego co widzę coraz to więcej osób zakłada byle jak serwer.

A tak wgle, co ty tam edytowałeś?

Opublikowano

Jak robisz serwer, to byle jak, żeby tylko był, czy chcesz, aby gracze byli zadowoleni?

Bo z tego co widzę coraz to więcej osób zakłada byle jak serwer.

A tak wgle, co ty tam edytowałeś?

Aby gracze byli zadowoleni własnie wstawiam nowa prezentacje. na serwerze prawie wszystko jest edytowane

DO ZAMKNIĘCIA !!! JEST NOWA PREZENTACJA !!!

76989123606991442937.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...