Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieodpychanie z konia

zwirek11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, Jeżeli będę grał na modzie kamer i mam włączoną opcje na nieodpychanie z konia mogę dostać za to bana, jeżeli nikt mnie nie zauważy i jest możliwość, że dostane go bo hs wykryje ?

PS. Znacie jakiś ładny spot pająków na pustyni ? :D

sygnan.jpg
Opublikowano

Jeśli nikt Cie nie przyłapie na gorącym uczynku to nie dostaniesz bana.

Mod blokuje logi, więc system Cie nie zbanuje, tylko gracz który Cie poda do supportu lub GM który Cie spotka.

Opublikowano

bana dostaniesz na 100% bo wykryja to szybciej czy pozniej, a spot jest dobry jak wychodzisz z tp chunjo i kierujesz sie w prawa strone.

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Jeśli nikt Cie nie przyłapie na gorącym uczynku to nie dostaniesz bana.

Mod blokuje logi, więc system Cie nie zbanuje, tylko gracz który Cie poda do supportu lub GM który Cie spotka.

Mod nie blokuje logów na 100% :) Nawet te stare anty HS bypass nie działał na 100% dobrze . Możesz bocić , ale z umiarem wtedy będzie mniejsze prawdopodobieństwo że cie wykryją .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Mod nie blokuje logów na 100% :) Nawet te stare anty HS bypass nie działał na 100% dobrze . Możesz bocić , ale z umiarem wtedy będzie mniejsze prawdopodobieństwo że cie wykryją .

Jakby mod nie blokował logów w 100% to społeczeństwo metina PL spadłoby do 200 osób.

Wiadomo, że bypassy wgl nei działają.

Jedyne za co może zbanować Cie system to FB.

Co do spota to pierwsza oaza od strony jinno (tam gdzie jest to jeziorko).

Opublikowano

Żybyś dostał za to bana admin musiał by to widzieć albo by musiał obejrzeć demko nakręcone prze innego gracza.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Bana raczej nie dostaniesz chyba że ktoś podkabluje, albo GM cię znajdzie :P

Co do spota to ja zawsze brałem jak sie z tp chunjo wyjeżdża to na lewo od razu i tam masz na boki od drogi taki 2 górki to tam raz z jednej raz z drugiej i szybko szło :P

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...