Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY ZŁAPAŁEM KEYLOGGERA !

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Tak jak w temacie ostatnio złapałem keyloggera na kompa. Co chwile trace hasła do poczty, fb oraz do tego forum a co najgorsze jakiś hacker zmienia moje adresy e-mial przypisane do kont na swoje x.x

Potrzebuje szybko jakiś program aby usunąć to dziadostwo, oraz gdybyście mi napisali jak użyć tego programu (chyba ze jest prosty)

I takie pytanie czy np. taki antyvirus jak avast da rade usunac keyloggera?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Znawca
Opublikowano

no właśnie skanuje antywirem ale to troche zajmuje ;x

A ja boje się o moje konta, jakieś szybsze sposoby?

-----------------------

Opublikowano

Każdy nawet darmowy Antyvirus ochroni cie przed większością keylogerów.

Zainstaluj Malwarebytes Anti-Malware ma dosyć dużą wykrywalność tego syfu zrób skan , skasuj wirusy pozmieniaj hasła.na FB najlepiej zrobić Sobie logowanie za pomocą SMS.To samo tyczy się poczty.

Opublikowano

format - niezawodny program antywirusowy.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Znawca
Opublikowano

Nie chce formatować kompa..

Dziwne bo nie wykazuje mi żadnych keyloggerów a mimo to co chwile ktoś zmienia mi hasło do konta na mpc, poczty oraz fb.

Ma ktoś jakieś pomysły?

-----------------------

Opublikowano

Może brat...?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Znawca
Opublikowano

Brat ma 8lat.

Właśnie skończyłem skanowanie programem avast i wyszło mi, że nie program nie mógł przeskanować kilku plików.

Były to pliki głownie związane z LolReplay oraz hamachi. Usunąłem te pliki.

-----------------------

Opublikowano

http://www.dobreprogramy.pl/HijackThis,Program,Windows,12030.html

zobacz to ;>

ale jesli w nasluchiwanych polaczeniach niemiales niczego podejrzanego to watpie zebys mial keyloggera

facepalm.png

Dostarcz logi OTL + GMER

http://www.mpcforum.pl/topic/679592-tutlogi-co-i-jak/

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Pobierz kasperskiego pure w trialu na 30dni, przeskanuj kompa, jeśli coś znajdzie to pobierz SpyBota, przeskanuj nim komputer, po wykryciu wirusa usuń.

Tylko nie klikaj zablokuj w Kasperskim bo potem nie będziesz mógł usunąć wira SB.

Opublikowano

Spyware Terminator 2012 - najlepszy w walce z robakami i keyloggerami. Sam miałem i szybko mi wyleczył kompa. Obyło się bez start i formatów.

Opublikowano

Bardzo dziwne, podejrzewam jednak wirusa z facebooka, ponieważ wpisując IP z SS natknąłem się na: 31.13.64.48 które niby należy do facebooka, ale w rzeczywistości chce przekierować na niebezpieczną stronę WWW:

51069087304206529683.jpg

Oraz przeczytaj to co napisałem na PW i spróbuj to zrobić. Nie mam pewności czy to wirus, czy to błąd, ale podejrzewam jednak wirusa

Edit: Teraz się to nie pokazuje niestety, ale SS podesłałem i tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...