Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić?

odejdzztegodomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pewien dylemat z eventem który nadchodzi(50% expa) i nie wiem co zrobić. Mam sure wp 61 lvl, Czarowane M6-M7, Zbroja M5-M6, Strach M2-M3(nie wchodzi), eq: nieszczesna +9, zamkowy +8, ebo +9, srebrna +9, lwia tarcza +9, fms +9 sr 28 kd +3(moba i smierci), skorzane kozaki +4 1,5k hp, złoty wisior 1,5k hp. Ogółem mam 520 defa, 13k hp, w v2 z buffem targam po 6-7 grupek szponów i nie wiem co robić. Czy dobić przez ten event jak największy poziom sobie czy może expic buffa(mam 2 ks. lidera) a sobie podbić eq i skille? Gram na Grymuarze i mam ok. 600kk na eq + sprzedany item, myślałem nad rogowym +7/8 i duchową +9 kd +3/4 1,5k/2k hp i ostrze do G i dopiero wtedy wbijać ten 75 i jeśli mam zostać na tym 61 to czym się mam zająć? Dodam, że robie militara(13 lvl konia)

E9mwj60.png

Opublikowano

Moje zdanie jest inne niż Panów wyżej. Lepiej exp buffa ponieważ później będziesz się musiał męczyć z nim. Najlepiej kup na obie postaci PD na tydzień (SM z reklam/zł) i exp ile się da.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

bez buffa jest cięzko, zrób go a później rozwiń eq, dalej będzie tylko łatwiej.

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Czyli co? Bo nie mogę znaleźć duchowej, tak czy tak będę buffowi musiał wbić ok. 40/45 i potem sobie wbijać i potem sobie do 68/70, kupić stalke(bieganie w nieszczęsnej na tym lvl to troche już lipa) i dobić 75 i długa pauza. Chętnie bym kupił PD, ale niestety SP nie działa(nie ma żadnych ofert)

E9mwj60.png

Nowicjusz
Opublikowano

Ja expiłbym buffka, i kupił kolce na 54 +9 B)

Zostane Technikiem GG- 46570067

Opublikowano

Ja osobiście bym przed tym eventem podropił pd z lasu z 5 sztuk i szedł expić . Dokupiłbym pd z IS na 7 dni i wbił 75 , potem dobijał skille i expił buffke z nudów.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ja expił bym buffke a zaś z nią byś mógł więcej grupek brać i w sumie na to samo wyjdzie z expem tyle że będziesz miał już buffa zrobionego ;)

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...