Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podacie jakiś numer tel. do dobrego informatyka?

MiroAlabangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Byście mogli podać jakiś numer telefonu do dobrego inforamtyka? Najlepiej z Gdyni i oczywiście polak.

Opublikowano

Chce zakupić komuter do BF3 , CODMW3 , Skyrim and MOFHWF. Wybrałem już częśći , ale nie wiem czy bendą pasować , a może są lepsze i tańszę.

-Procesor intel core

i5-3470 3.20GHz
-Płyta główna

Asrock B75 Pro3
-Pamięć

operacyjna Corsair Vengeance Low Profile 2x4GB 1600 Mhz DDR3

-Karta graficzna

Sapphire Radeon HD7870 2GB Ghz Edition(11199-16-20GB)
-Zasilacz
SilentiumPC Deus G1500W 80PLUS BRONZE (SPC082)

-Obudowa

SilentiumPC Brutus BT-430
-Karta dźwiękowa

Creative SOUNDBLASTER AUDIGY SE OEM (30SB057000000 )

Opublikowano

Po pierwsze karta na sapphire xt po drugie płyta na msi z77 g43 lub b75 e33 po trzecie zasilacz mozna na xfxcore 550 ale nie trzeba i weź brutusa 410 bo nie ma różnicy. I karta dźwiękowa niepotrzebna bo masz zintegrowana.

@edit masz dysk i nagrywarke pod sata?

19.png

Opublikowano

No i zasadnicze pytanie, czy będziesz podkręcał sprzęt ?

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Składałem Ci już 3 zestawy z różnych półek cenowych...

W tym czasie mógłbym zrobić wiele innych rzeczy, więc jak wolisz dzwonić do informatyków z tymi zestawami, to mogę uznać, że to, co robię masz w dupie.

Dziękuje za okazany szacunek.

Opublikowano

Nie mam w dupie. Ale powiedz szczerze. Ufał byś ludziom których poznałeś w internecie? Bo ja nie ...

Opublikowano

Sweet, daj mu swój numer telefonu, to nawet nie pozna, że to nie zawodowy informatyk, jak sweet składa Ci zestaw to go bierz, na rynku nie ma zbyt dużego zróżnicowania podzespołów, więc każdy "informatyk" (w dzisiejszych czasach prawie każdy jest informatykiem) poleci Ci te same, lub bardzo podobne podzespoły.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Małe sprostowanie, informatyk, nawet zawodowy, wciśnie mu shit w porównaniu do tego co my mu dajemy. Zresztą jego wybór

I jescze dodam, że tutaj masz wszystko za darmo (oprócz kupna podzespołów ;) ), a taki informatyk skasuje Ci około 50zł za samo to, ze powie ci, że ten procesor jest o 5% gorszy niż inny.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...