Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BBot i Tibia Rl

chunjo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ostatnio znalazlem telefon i mial troche kasy na koncie , nie wiedzialem co zrobic to wyslalem sobie smsa na zalukaj oraz na bbota.

Pytanie do was , czy bbot jest botem wykrywalnym i bezpiecznym ?

Jest latwy w obsludze , to fakt ale czy po 2 dniach nie dostane bana ?

I jaki lvl w 30 dni na faccu wybocic moge 24/7.

Opublikowano

Jest bardzo prosty w obsludze , jest bezpieczny ja nim wybocilem 60 rp w tydzien. Nie dostaniesz bana jak bedziesz bocil z glowa

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

ja przez 4 lata bociłem i zero deletów ostatni mass ban i był delet 210 ms :( a ibot jest wykrywalny a mówi się ze nie bo jak ktoś napisze na forum ze dostał delete to zaraz kasują temat :)

Opublikowano

Tez kiedys uzywalem bbota jest fajnym,latwym w obsludze botem mysle ze bocic 24/7 ci sie nie uda bo stami sie skonczy xD

przez 3 miesiace bocenia nie dostalem bana ani deleta mysle ze warto go uzywac ;) a co do wykrywalnosci powiem tak nie wieze ze kiedykolwiek wyjdzie taki bot ktory zapewnie nam 100% niewykrywalnosci zawsze bedzie jakas usterka ktora cipsoft wychwyci ... przeciez cipsoft nie sklada sie z bandy debili slyszalem ponoc ze oni sami wykupuja dostepne na rynku boty i rozpracowuja ich systemy zabezpieczen dlatego nie ma 100% pewnosci ze nie dostanie sie bana ... Gra na bocie = ryzyko dostania bona proste ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...