Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Spearhead

Gość Arwanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spearhead
Spearhead to lekki statek rozpoznawczy, który jest zwiadowcą grupy. Statek ten ma następujące umiejętności, które ułatwiają mu rekonesans:
Perfekcyjny kamuflaż
Ta zdolność do kamuflażu pozwoli Ci być niewidocznym nawet na mini mapie i uniemożliwia namierzenie Twojego statku.
JAMX
JAMX jest impulsem zakłócającym, który blokuje zdolności wrogich statków. Umiejętności używane w danym momencie przez te statki zostaną przerwane.
Oznakowanie celu
Ta umiejętność zaznacza cele dla Twojej grupy i zwiększa tym samym szkody wyrządzone przez wszystkich członków grupy.
Rekonesans
Umiejętność ta podwoi zasięg Twoich działań zwiadowczych na mini mapie.

Prędkość 370
Ładunek 500
Lasery 5
Generatory 12
Baterie 5.000
Punkty życia 100.000
Rakiety 500
Dodatki 2

Co powiedzie o tym statku? Jego wady i zalety.

Opublikowano

Po wprowadzeniu limitów na zbieranie skrzynek nie jest przydatny do niczego.

Opublikowano

Jak już kiedyś gdzieś pisałem - Kupiłem ten statek, ze względu na umiejętność "Perfekcyjny Kamuflaż", miałem nadzieję, że trwa dłużej niż 30sec (bezczynności), oraz działa po skoku te sekundy, które pozostały.

Statek ten ma bardzo małą ładowność, więc jeśli zależy ci na zbieraniu Skrzynek Bonusowych/Palladium to ciężko będzie.

Według mnie, to wyrzucenie 45k uridium, które teraz bym najchętniej odzyskał, ponieważ brakuje mi 43k uri do Aegisa. :(

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Jak jesteś znudzony golcem i aegisem to kup dla zabawy to tylko 45k uri. Mi jak sie nudziło to zmienilem na Spearhead'a i kubiki z x2 biłem:) tak wiec da sie nim coś zrobić, hehe

Pozdrawiam.

Opublikowano

up a w tej bajce były smoki ? mało prawdopodobne zeby ktoś bił kubiki tym statkiem

no to zapraszam na pl2 firma vru i Ci pokaże:)

Opublikowano

up a w tej bajce były smoki ? mało prawdopodobne zeby ktoś bił kubiki tym statkiem

Da się przy full hercach, boosterach i LF4 można spokojnie ubić kubika gość bił nawet pchełką do tego na starym FE.

jp8p35.png
Opublikowano

Da się przy full hercach, boosterach i LF4 można spokojnie ubić kubika gość bił nawet pchełką do tego na starym FE.

Wszystko sie da, ekstras na osłonke, lf4 ammo x2 i statek Spearhead-pada kubik, pchełką nie próbowałem, ale napewno trzeba miec podwójne, białka, makaron i robocika w boju.

Opublikowano

Da sie phełką :) Oglądałem filmik taki na ktorym oszukało sie tysiace osob ze phełko bije z x1 cubika ;d a tak naprawde to była rakietka puszczona i zmienilo go na phełke ;d

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...