Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[LifeMC] EvelenCraft [SV] [K.Masakra] [20slot] [WL]

VegasMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick:Reemedy
Dlaczego ty a nie ktoś inny?:Ponieważ ładnie buduje , nie griefuje , nie obrażam innych jestem kreatywny i lubię pomagać :)

[jp]~YOLO~
FFS GAMING for MTA

PRO RACER

Wanna fight ?!

Opublikowano

Nick: _PNG_

Dlaczego ty a nie ktoś inny?:Bo lubię grać, nie trolluje, zachowuje się normalnie pomagam innym.

Kolega

Nick: iPucek

Dlaczego ty a nie ktoś inny?:Podobny do @up :P

W sumie na tym serwerze chodzi zeby trollowac, ale w dalszym etapie gry

Nick:Reemedy
Dlaczego ty a nie ktoś inny?:Ponieważ ładnie buduje , nie griefuje , nie obrażam innych jestem kreatywny i lubię pomagać :)

Dodany :)

Opublikowano

Wszystko fajnie , żeby nie to : kopie sobie pod siebie wbijam do kogoś niechcący odwracam się tam koleś z diaxowym mieczem na mnie leci . BAN. Proszę o odbanowanie i zbanowanie tego gośćia za bezpodstawne zabijanie...

[jp]~YOLO~
FFS GAMING for MTA

PRO RACER

Wanna fight ?!

Opublikowano

Wszystko fajnie , żeby nie to : kopie sobie pod siebie wbijam do kogoś niechcący odwracam się tam koleś z diaxowym mieczem na mnie leci . BAN. Proszę o odbanowanie i zbanowanie tego gośćia za bezpodstawne zabijanie...

Sprawa zostala juz wyjasniona

Opublikowano
Nick:albercik113

Dlaczego ty a nie ktoś inny?: Jestem graczem miłym, uczciwym i lubię grać w zespole. Nie jestem grieferem i według mnie to najgorsze (poza cheatowaniem) co można robić w Minecraft'cie. Trollować lubię w MC jak i w BF3, ale nie bezpodstawnie :) Posługuję się poprawną polszczyzną, więc w moich wypowiedziach jest bardzo mało (raczej w ogóle) błędów gramatycznych i ortograficznych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...