Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwer

Majsterek:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)!!

chciałbym zaprosić wszystkich graczy :D na serwer ROSJA2 ! Bardzo tani serwer Bardzo dużo błysków do wyboru do koloru sa błyski są marduki jest behemot :P mozna zarobić a dla tych którzy kochają topić są i gracze :P serwer nie jest przeludniony przykładem jest serwer PL1 na którym gra coś około 3000 graczy :) jesli mniej lub wiecej to przepraszam ale grałem tam okolo 1.5 roku temu. A na naszym serwerze gra coś koło TOP 300 nie wiecej :)!! a graczy online jak by ich rozłożycz na wszystkie 52 mapy wypadało by 1 max 2 graczy na jedna mape :P wiec jest ich mało :P a oto kilka filmów z tego serwera:

Serdecznie zapraszam!!!!

GG:46809545

lub

TS3:178.217.190.48:6380

Zapraszamy!!!!!!!!!!! :)

Opublikowano

polecam serwer :) i bractwo :) sa mapy gdzie nie ma nikogo (idealne do błysków) i sa takie gdzie pełno wroga(można się pobawić) :)serwer się rozwija robi się ciekawie dzis była pierwsza prawdziwa wojenka:) niestety ja jestem przetalentowany w błyskotki ale i tak było ok :)

Opublikowano

ja zapraszam na Skandynawia 1

jest polskie bractwo,błyskotek tyle że w kwadrans masz 3-4k pereł są nooby do topienia i koksy jak ktoś lubi wyzwania :D

jeżeli chodzi o plac targowy to pokłady,kryształy czy kule można wylicytować za max 20mln (najwięcej wtopiłem 30mln :P)

zaprszam :)

ps nie ma wkurzających ruskich liter :P

Opublikowano

haha da sie ogarnąc a po 2 w kwadras 3-4 k pereł :D? TYLKO ! AHAHAHAHAAHHAH dobre :) u nas ebz podwajacza i predkosci sie da tyle w 10 minut nazbierac :) i nie spamuj mi tu tylko załóż swój temat a po 2 skandyaniawia same turki czitery :D itp :)

Opublikowano

grałem na skandynawi i niezbyt zadowolony byłem :) ale kto co lubi a pozatym rosja2 młodszy serwer i nie ma tylu koksów co tam wiec jest troszke łatwiej ja na mpach 2-5 latam 24/7 na skrypcie i jak 1 denko dostane (skrypt) to swieto :)

Opublikowano

yhy ty zapewne ten lamer pro paganda albo hunter :) lamicie nie umiecie grać i jak mysleliscie ze podlczyliscie kiedys moje konto pod NK to fajni byliscie :) takie dwie lamy co nigdy nie miał dobrego konta i na czyjes wbijaj :P

Opublikowano

Hm gralem tam duzo predzej od ciebie. Nie znasz mojeo konta to zamknij morde zbugowales sobie armaty i sie podniecasz ze masz fulla ?? Hahaha dobra niie bede z toba dyskutowal.

Opublikowano

znam to konto to konto Wojtka/Piotrka braci następnie Czarnego a potem Damian je miał :) SilentLegend na tym koncie nie było uzywanych botów i bugów haha :) moge nawet wymienić jakie bugi i jakie programy :)

Opublikowano

Heh chciałem dojść do bractwa ale dzisiaj wbijam patrze a tu ban ;)

50442140989713903247.png

Opublikowano

Agresive juz wiem ze to ty ten smiec pro paganda albo hunter bo tylko wy jestescie takie niewychowane cioty i po 2 kurwo odpierdol sie od mojego konta bo nie mam zbugowanych armat dziwo

Do administratora i graczy :D : sory za slowa ale ten zjeb mnie wkurwia wescie go zablokujcie bo prowokuje

Opublikowano

haha grałęs predzej odenie ?? jak ja zaczolem miesiac po otwarciu serwera a ty zapewne nie wiesz kto to wojtek (brave) pn tam grał jako pierwszy wiec nie majacz mi a po 2 nie udzielaj sie jak niby grałes 2 lata temu wiec nie wiesz nic o tym serwerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...