Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwer

Majsterek:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz jak było na ru2 nie wiesz jak jest teraz to sie nie odzywaj :P sie pozmieniało jesli jeszcze ktos nie ma nic ciekawego do napisania to niech nie pisze:P

Opublikowano

Agresive wiesz a potem sie dziwic ze jak to mówią na PL1 graja chamy i prostaki ja tak nei uważam ale jak patrze na ciebię to wiesz ? nieraz popiera słowa tych ludzi . nie wszyscy tacy są ale ty napewno jestes prostak wieśniak i idiota.

Opublikowano

:P nie close tylko pousuwać posty nie trzymajace się tematu :P pisałem nie macie nic do dodania na temat serwera nie odzywać sie :P nawet jak grałes 2 lata temu tez sie nie odzywaj bo wiele się pozmieniało!!

Opublikowano

Ja też polecam serwer Ru2 fajny serwer paru polaków fajnych nawet bractwo fajne polskie jest miła atmosfera itd zapraszam :))

Opublikowano

Serwer jak każdy inny, jednak jest tu o tyle dobrze, że mało ludzi i nie ma przeludnienia.

Mamy fajne bractwo, które się rozrasta. Już jest dosyć fajna ekipa ;) Ja nie narzekam, pozbyłem sie konta na innym serwie zeby zobaczyc jak jest na RU 2 i nie żałuję. Fajnie szybko i spokojnie można sobie pograć, dla zabawy i zabicia czasu.

Na prawdę, jeden z fajniejszych serwerów, osobiscie polecam :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A jak wybrać serwer? Tzn. trzeba zmienić język na rosyjski,żeby się zalogować?

I czy sytuacja nadal jest taka,jak w kwietniu? (tzn. można tanio dostać pokłady i nie ma wielu graczy?)

Opublikowano

I czy sytuacja nadal jest taka,jak w kwietniu? (tzn. można tanio dostać pokłady i nie ma wielu graczy?)

ty pałki nie marudzie tak tu skiba/ziomal red-dragon xD kupie konto od szakala to pogramy ;0

Opublikowano

Witam czy ktos gra jeszcze na ru2 bo ja sie nie chwlilem ale mam konto w top 25 i szukam kompanow do gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...