Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy. Pomóżcie wybrać.

Banjik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :) Po 1. nie wiem czy z tym problemem to tutaj. Przepraszam jeśli nie. Po 2. mam taki problem, szukam pada do gier który ma "rozdzielony" prawy analog (#2 na załączonym obrazku) z prawymi przyciskami (#1 na obrazku). Mam jednego pada (nie ten z obrazka), ale on ma te dwie rzeczy "połączone" :( i np. kiedy prawym analogiem się ruszy do góry to dzieje się to co jakbym nacisnął przycisk na samej górze, analogiem w lewo to lewy przycisk itd. Prosiłbym żeby gdyby ktoś miał takiego pada który nie ma "połączonych" przycisków z analogiem lub wie jaki pad ma to "rozdzielone" żeby się podzielił producentem i modelem tego pada. z góry wielkie dzięki. :)

post-917547-0-53155000-1367175210.jpeg

Opublikowano

Sterowniki z płytki, to nie jest jakiś super pad z dobrej firmy, mój brat go kupił za chyba 30 zł w jakimś hipermarkecie :P Szukam nowego pada po prostu :)

Opublikowano

Zainstalowałem sterowniki ze strony producenta. Dalej jest ten sam problem.Więc jeżeli ktoś ma dobrego pada który nie ma "połączonego" prawego analoga z prawymi przyciskami proszę o producenta i model. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...