Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mozilla Firefox vs Google Chrome

Neymarowski2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chrome ostatnio się strasznie crashuje więc bezpieczniej mozillą chociaż na prędkości to to samo
-w mozilli flash działą lepiej

wipek.pl

Opublikowano

Na laptopie odczuwam różnice czasu włączania się przeglądarek i otwieraniu stron. Mi się chrome nie crashuje, w sumie nigdy mi się nie scrashowało (dziwne te słowo ;d)

Opublikowano

Ja polecam ci Google Chrome mi szybciej wrzuca na GCH niż na Mozilli ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Chrome chyba z tych dwóch najlepszy.

Na Operze nie polecam wgrywać filmików na YT, bo często się zatrzymuje nie wiadomo dlaczego uploadowanie i trzeba to robić od nowa.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Google Chrome z tych dwóch, ale przeglądarka Maxthon bije na głowę :)

Jako jedyna na rynku wykorzystuje dwa silniki, przez co jest strasznie szybka.

Niestety ma najdłuższą instalację ze wszystkich, ale tak to nie ma na co narzekać ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@Up na maxthonie bardzo malo masz rozszerzen chyba nawet adblocka niema jakos nie widzi mi sie ogladac na kazdej stronie reklamy , albo sciagac odzielny program

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Nie ma różnicy, chrome i mozilla wgrywają i ściągają tak samo.

Szybkość zależy od Twojego łącza internetowego.

Chrome jedynie szybciej się wczytuje, ponieważ nie ma wielu dodatków (co oferuje mozilla).

Opublikowano

Ja osobiście mam Mozille Firefox, gdyż Chrome jest dla mnie nie wygodne aczkolwiek prędkość wyszukiwarek zależy od twojego łącza.

To nie spam, gdyż autor nie życzył sobie zamknięcia tematu co za tym idzie oczekuje dalszych odpowiedzi.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

@Up na maxthonie bardzo malo masz rozszerzen chyba nawet adblocka niema jakos nie widzi mi sie ogladac na kazdej stronie reklamy , albo sciagac odzielny program

Ale ma AdHunter.

20 minut i zero reklam.

@topic

Na niektórych stronach z wynikami w szybkości też tak pisze.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ja osobiście mam Mozille Firefox, gdyż Chrome jest dla mnie nie wygodne aczkolwiek prędkość wyszukiwarek zależy od twojego łącza.

To nie spam, gdyż autor nie życzył sobie zamknięcia tematu co za tym idzie oczekuje dalszych odpowiedzi.

W podstawówce uczyli czegoś takiego jak czytanie ze zrozumieniem.

Dzieki za pomoc wybrałem Mozille firefox :)

Ale przecież skoro to nie spam to napiszę coś od siebie.

Na nieco mocniejsze komputer lepsza mozilla a na słabsze chrome. Tak ogólnie do Twoich celów to jednak jestem za firefoxem.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...