Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Generator publikacji serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładny generator ale opłaca się go jeszcze dopracować :)

Powodzenia w udoskonalaniu ;)

Opublikowano

lqrx.jpg

Niby wszystko ok, ale mógłbyś pole tam gdzie jest generowany kod, trochę powiększyć.

Opublikowano
<center><b><big><big><big><b>Nazwa serwera:</b></big></big></big></b></center> <Br><center><input type="text" name="nazwa" /></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>IP:</b></big></big></big></b></center> <Br><center><input type='text' name='ip' /></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>Typ serwera:</b></big></big></big></b></center> <Br><center><input type='text' name='typ' /></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>Ilość slotów:</b></big></big></big></b></center> <Br><center><input type='text' name='sloty' /></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>Wersja serwera:</b></big></big></big></b></center> <Br><center><input type='text' name='wersja' /></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>Premium:</b></big></big></big></b></center><br><center><select name="premium"><option value="tak">Tak</option><option value="nie">Nie</option></select></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>Potwory:</b></big></big></big></b></center><br><center><select name="potwory"><option value="tak">Tak</option><option value="nie">Nie</option></select></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>Zwierzęta:</b></big></big></big></b></center><br><center><select name="zwierzeta"><option value="tak">Tak</option><option value="nie">Nie</option></select></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>Nether:</b></big></big></big></b></center><br><center><select name="nether"><option value="tak">Tak</option><option value="nie">Nie</option></select></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>PvP:</b></big></big></big></b></center><br><center><select name="pvp"><option value="tak">Tak</option><option value="nie">Nie</option></select></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>Biała lista:</b></big></big></big></b></center><br><center><select name="bialalista"><option value="tak">Tak</option><option value="nie">Nie</option></select></center><Br />

Ładny pierdolnik w kodzie. ;f

szata graficzna strony jest słaba

Po pierwsze - nie jest Twoja, więc tu nie ma co oceniać, poza tym - ona kosztuje 17$ to po co ją kupiłeś, skoro jest słaba? Śmierdzi mi tu ripem.

Opublikowano

@up

Ona jest w 100% mojego autorstwa kod sam robiłem jedynie to szablon pod strone zwiiad.cba.pl jest zakupiony

i że szata graficzna strony jest słaba to mi chodzi o generator a nie o ogólną stronę

585571426179277855228.png

Opublikowano

@up

Ona jest w 100% mojego autorstwa kod sam robiłem jedynie to szablon pod strone zwiiad.cba.pl jest zakupiony

i że szata graficzna strony jest słaba to mi chodzi o generator a nie o ogólną stronę

Właśnie o tym Marcoly mówił. :]

Opublikowano

Odświeżanie stron typu "ref" "f5" będzie karane 5%, odświeżamy tylko jeśli coś zmieniamy na stronie lub w temacie. Mowa tutaj o poważnych zmianach. Kara: Warn 5%

Poza tym, popraw ten przycisk Generuj na jakiś zielony (pasujący do layouta) a licznik odwiedzin wyjeb, po co to komu.

Opublikowano

Em ._.

Pisany w pare minut. pierwsze cos w php, lapcie. zrobcie tylko grafike.

Coming: Dodaj skan do pliku.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

@up

Napewno nie w pare minut ;) i grafike wiem już robię od wczoraj ;) i ten generator.rar to niewiem co to ma do minecraft ten generator który ja zrobiłem jest tylko do Minecraft a nie do Metin2 ;)

@edit

Zmieniłem szatę graficzną generatora już nie ma napisów nie pod styl MinKrafta ! :D zapraszam do oceniania!

Opublikowano

ale idzie go zmienić na Minecraft ;) tylko zamiast "handlarze" dac co innego ;>

tak w pare minut :) wtedy tylko kopiuj wklej i zmienianie nazw ;)

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

@up

Ale kod samemu pisałem a nie kopiowałem od innych jedynie co to jak nie pamiętałem np co dodać to popatrzałem na inny generator i aaa tego nie dodałem i dodaje ;)

Opublikowano

Jeśli chcesz, mogę przetłumaczyć całą stronę na angielski :) Wtedy byś mógł opublikować to narzędzie na minecraftforum.net .

Opublikowano

Fajny generator, skrypty z tego co widzę są w porządku aczkolwiek grafika nie rozbraja ;)

Dodatkowo mógłbyś go umieścić na hostingu bez reklam (np. hostinger).

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Jeśli chcesz, mogę przetłumaczyć całą stronę na angielski :) Wtedy byś mógł opublikować to narzędzie na minecraftforum.net .

Angielski nie trudny język to samemu sobie poradzę ale dziękuję za pomysł ;)

Fajny generator, skrypty z tego co widzę są w porządku aczkolwiek grafika nie rozbraja ;)

Dodatkowo mógłbyś go umieścić na hostingu bez reklam (np. hostinger).

Wiem w wolnym czasie mam zamiar dać stronę na twl.pl ;)

Opublikowano

<center><b><big><big><big><b>Nazwa serwera:</b></big></big></big></b></center> <Br><center><input type="text" name="nazwa" /></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>IP:</b></big></big></big></b></center> <Br><center><input type='text' name='ip' /></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>Typ serwera:</b></big></big></big></b></center> <Br><center><input type='text' name='typ' /></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>Ilość slotów:</b></big></big></big></b></center> <Br><center><input type='text' name='sloty' /></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>Wersja serwera:</b></big></big></big></b></center> <Br><center><input type='text' name='wersja' /></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>Premium:</b></big></big></big></b></center><br><center><select name="premium"><option value="tak">Tak</option><option value="nie">Nie</option></select></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>Potwory:</b></big></big></big></b></center><br><center><select name="potwory"><option value="tak">Tak</option><option value="nie">Nie</option></select></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>Zwierzęta:</b></big></big></big></b></center><br><center><select name="zwierzeta"><option value="tak">Tak</option><option value="nie">Nie</option></select></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>Nether:</b></big></big></big></b></center><br><center><select name="nether"><option value="tak">Tak</option><option value="nie">Nie</option></select></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>PvP:</b></big></big></big></b></center><br><center><select name="pvp"><option value="tak">Tak</option><option value="nie">Nie</option></select></center><Br />
<center><b><big><big><big><b>Biała lista:</b></big></big></big></b></center><br><center><select name="bialalista"><option value="tak">Tak</option><option value="nie">Nie</option></select></center><Br />

Ładny pierdolnik w kodzie. ;f

Po pierwsze - nie jest Twoja, więc tu nie ma co oceniać, poza tym - ona kosztuje 17$ to po co ją kupiłeś, skoro jest słaba? Śmierdzi mi tu ripem.

[img]http://mc.skkf.net/gracz/skkf/sign[/img]

Daj Like a tez ci dam :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...