Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CannabisMT2 [Dedyk]

Cannabis-Shot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I za taki tekst jak powyżej warto wejść na ten serwer.

Btw. Mam problem z clientem. Kiedy patchuje to wyskakuje "błąd".

Diss_Stream.png

Opublikowano

widzę w sklepie 6/7 bon może ktoś powiedzieć czy są a klasy??? bo jak tak to szkoda czasu w ogóle.

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

JAKI KURDE GOTOWIEC?! Fakt, pliki RYKOXA, ale co z tego? Dużo jest edytowanego, a na co komu inne nazwy czy dmg broni? Razem z dmg trzebaby zmniejszyć bony, co zapewne Wam by się nie spodobało, a ten 6-7 bon do expa daje taką przewagę w grze, że mi się śmiać chce jak te wasze wypociny czytam ... :) Mała ilość graczy? Nie dziwne, skoro dajecie tak boskie opinie, poza tym serwer stoi zbyt krótko, by było 1k graczy. Bardzo fajny serwer, dobra prezentacja, na pewno zagram, ściągam clienta ;] Pozdro.
@UP - Nie ma w 6-7 bonu na klasy.

Sygnatura.

Opublikowano

drugi nightcore.

to nie jest nightcore ani na niego wzorowany ...

nigh*core i jak ostatnio duża ilość serwerów hamachi i niestety dedyków bawi sie w plikach RyKo v1 oraz v2 ... nie wychodzi im to najlepiej ...

i prosze was nie piszcie ze to nigh*core ... on tylko zmienił wygląd m1 (ukradł z innego...) więc nie wiem czemu porównujecie

Cannabis ,e*elion , nightcore to wszystko jedno wielkie g*wno (tak to trzeba nazwać) brak talentu techników którzy nie potrafią wgrać włąsnych rzeczy tylko z gotowych musza korzystac ...

@up dzięki 6/7 na szamanach mam +75% w błogo (całe eq 10int 25k hp)+ 60% z absów ... a i jeszcze tarcza na klase ...

Zadnych innowacji .. wszystko juz było i sie przejadło ... zróbcie cos nowego , chociaż własne zdjęcia w prezentacji ... , boże wgrajcie jakąś mapke nie wiem coś co was wyróżni a nie powielacie wzorzec ...

Opublikowano

jest tu zmiana profesji w sklepie ??? można zmieniać bez ograniczeń profkę? clienta już pobieram

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Skąd tu się skille na P bierze bo nie wiem nadal.

A pozatym niby gotowiec a jednak warty zagrania ;).

Polecam

@propozycja

Zmniejszyć ceny fiolet i zielonych potków.

Zmniejszyć cene bonusów 1-5 i zmianek lub zwiekszyć drop kasy

Dodać questa u kapitana zeby skille na p robił.

Brak u trenera KU POMOC SMOKA! SMOKA MA 6SKILLI a można kupic tylko 5ku

mojasygnan.png

Opublikowano

Serwer wyjebany w kosmos :D ! Expi się bardzo przyjemnie tylko jedyną wadą jest to , że jest mało graczy i channele nie działają ;/ .

Polecam !! Szukajcie mnie pod nickiem BlackJack

Opublikowano

Żenada jak dla mnie, cały system gry opiera się na gotowcu ... po 2 prezentacji nawet nie chciało wam sie zrobić ciekawej tylko też praktycznie wszystko skopiowaliście od RyKoXa pewnie z tej strony www.priv-metin2.pl.
Jak dla mnie to ten serwer to po prostu żenada ...

Zakaz umieszczania gifów

Opublikowano

Serwer raczej bedzie on bo jak widać stronka jest tylko coś robią bo była mowa o tym na serwie z GM :)

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy)

Niedługo bd autorskie pluginy ;D

Opublikowano

Gram na nim ale jest sporo szczegółów do poprawy :

1. za dużo kd do broni są te z um i na ludzi przez co trzeba robić broń na każdą klasę a jak wiadomo bronie co 10lvl

2. za mała mapka na 100lvl chyba że da się expić gdzieś indziej ???

3. nie wiem skąd brać połowę ulepszaczy zwłaszcza te głowne na broń itp może ktoś coś podpowiedzieć?

4. na potwory mam kd+150 i do tego 8x 15/100wartość w 6/7 do tego broń śr 45%+ z dmg 1600+ i praktycznie nie widać tych obrażeń w metkach i mobach...

5. moby jak i metki na mapce od 100 się bugują

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Gram na nim ale jest sporo szczegółów do poprawy :

1. za dużo kd do broni są te z um i na ludzi przez co trzeba robić broń na każdą klasę a jak wiadomo bronie co 10lvl

2. za mała mapka na 100lvl chyba że da się expić gdzieś indziej ???

3. nie wiem skąd brać połowę ulepszaczy zwłaszcza te głowne na broń itp może ktoś coś podpowiedzieć?

4. na potwory mam kd+150 i do tego 8x 15/100wartość w 6/7 do tego broń śr 45%+ z dmg 1600+ i praktycznie nie widać tych obrażeń w metkach i mobach...

5. moby jak i metki na mapce od 100 się bugują

1.KD sa odpowiedno dobrane

2.Mapka jest wystarczajaca bo respia sie metiny

3.Jakie chcesz ulepki to ci powiem skad albo ci podrzuce w grze cos;d

4.Zrob eq na nieumarlych to podstawa

5.To jest zrobione aby szybciej lv wbic.

Coś jescze? Ja jestem tylko graczem. Powiedzialem to co wiem.

:)

Opublikowano

Więc czy nam coś GM napisze i powie kiedy on ? Czy zmieniają teraz maszynę ?

Opublikowano

serwer off chyba padł całkiem już "0" info jak ktoś coś wie niech napisze. ?

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Jak patrząc na to ch4 działa więc stronka też działa tylko została usunięta może coś z bazą msqla robią Pisiali że po zmianie maszyny będzie odical start bo to była jeśli dobrze wiem taka beta xD Więc chyba teraz zmieniaja maszynę a wiesz baza msqla nie jest taka łatwa do skopiowania xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...