Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Filmy z bugami,montażami oraz zdjęcia bugów

Dymoslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy można tak po prostu sobie wstawiać zdjęcia czy filmy.Niby przeczytałem regulamin ale co ja tam mogę wiedzieć.Myślę że na razie nie dostane warna czy coś.Jak coś to pisać uwagi itp.

http://www.youtube.com/user/DjakDymek?feature=watch

Tutaj znajdziecie bugi,parodie(Król Julian),montage.

Jestem nowy i liczę na miłą atmosferę forum :-)

Opublikowano

Ja mam trochę tych zdjęć z bugów :P
post-800744-0-23815500-1367162666_thumb.jpg Gość kosi trawę, uwaga w BFP4F żeby was nie skosił :P hehe.

post-800744-0-87577200-1367162649_thumb.jpg Niewidzialny koleś..

post-800744-0-33513200-1367162661_thumb.jpg Jezus w BFP4F

post-800744-0-47692600-1367162670_thumb.jpg Bug z literką na fladze.

post-800744-0-25006900-1367162678_thumb.jpg Niewidzialny/zbugowany interfejs.

Opublikowano

Dodatkowo linki wychodzące ze strony mpcforum.pl muszą być w odnośniku lub video w kodzie (chyba youtube /youtube)

Co do tematu to te bugi co pokazał MackoG33 częto występują, nie jest to jakaś nowina że P4F jest baardzo zbugowany :)

Opublikowano

Dymek, zgapiasz od Yoshiego... Jeden na co dzień, drugi do kościoła, trzeci do teściów... Motyw jak z filmu od yoshi... Łapka w dół.

Nie napisane nigdzie że nie można się wzorować.Przeczytaj opis. Dopiero ogarniam forum.Wstawie jeszcze pare zdj. z bugami.

Opublikowano

Zaebiste stary, aż dziw że wcześniej na to nie wpadłem.

Ale jak dla mnie to zbyt ryzykowne, bo można wpaść na black za równocześnie glichty i hacki ;/

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie wiem, jak ty to robisz, ale ja nigdy takich bugów nie widziałem odkąd gram w tę grę o_O

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

a Ty coś za to dostajesz?

Tak z ciekawości.

Chyba bany i ostrzeżenia na blacklist. :(.Kiedyś zgłaszałem dla Activision z Call of Duty bugi to zawsze coś sie dostało ,a EA jeszcze nagatywnie do tego nastawiona.

Opublikowano

Nie jesteś na black, ale jesteś na wszystkich serwach, co używają T4G Server Toola i musisz się odwołać do fr4ser, który ci wlepił tam bana.

Jest modem na forum bfp4f i możesz do niego pw wysłać.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jedynym moim bugiem jaki do tej pory odnotowałem w grze to właśnie ten interfejs oraz to że koleś miał -1 Lvl ;o

GNLS-Soxic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...