Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Filmy z bugami,montażami oraz zdjęcia bugów

Dymoslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj zauważyłem gościa z lvl -1.

Pierwszy raz tak miałem :O

1etd2c.jpg

To wyświetla ci klafki na sekunde (fps)

Możesz tak zrobić dodając wpis:

renderer.drawFps 1

do pliku General.con z folderu bf'a w dokumentach (C:\Users\Użytkownik\Documents\Battlefield Play4Free)

Opublikowano

[Pytanie] Czy wy też macie że znajomi sami dodają się do naszej listy znajomych bez akceptacji?. Dałbym se palca u nogi uciąć że nigdy nie akceptowałem od nich zaproszeń ,a passy mam tylko ja i co tydzień zmieniam.

Opublikowano

Co tydzień zmieniasz?

To ciekawie sobie masz :P

Co do znajomych to raczej nie bo mam ponad 250 ale sam akceptowałem :P

Odpowiedź na twoje pytanie brami tak:

Jak klikasz tab, żeby sprawdzić wynik to przypadkowo klikasz na cudzy nick, co jest równoznaczne z wysłaniem mu zapro do znajomych, a on je akceptuje.

Ot cała filozofia.

436951440626370320491.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czarne niebo efektem grzebania w plikach gry?

A na dole raczej zwykłe arty.

Jak chcesz to spróbuj sobie coś na chacie pisać jak się kończy te okno z flagą, to się przedłuży czas tego okna i potem bez klikania od razu grasz w nowej rundzie.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Większość tych bugów jesteś powodem albo ty, albo twój komputer. Nigdy się nie spotkałem z takimi bugami... z resztą to nie bugi, tylko błędy graficzne, które mogą być spowodowane twoim sprzętem....

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Nie jestem pewnien, ale chyba max i min fps jakie były.

Ktoś już dawno na to odpowiedział, nawet napisali jak to zrobić.

Co do tematu, to większość wynika z bugów karty graficznej, niż samej gry, no ale zawsze coś :P

Przecież to, że textury są puste w środku, to oczywista oczywistość, bo inaczej grałoby się na 1fps na nie wiadomo jakim sprzęcie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stare konto BAN. Żegnam się z Wami i dziękuję za miłą atmosferę forum większości użytkowników. Niestety już mnie dobijały mnie zasady i dostałem wyeliminowany . Jeszcze czasami wpadnę po cheaty do gier ale już anonimowo.

ps: Jedzcie.

Do zobaczenia na polu bitwy żołnierze :)

PEACE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...