Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kakus002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zero info ? o.O ... do czego Ci procesor, łacze, pamier ram ? A jak jestes taki Boski to dowiedz sie na jakiej maszynie stoi ; )) ; *

zero info to po co wrzucasz?

sygna1.gif

Opublikowano

Nawet się nie zmobilizowałeś żeby głupie spolszczenie zrobić.. Nic się nie dowiedziałem z tej prezentacji, a serwer może być fajny.

Opublikowano

Nawet się nie zmobilizowałeś żeby głupie spolszczenie zrobić.. Nic się nie dowiedziałem z tej prezentacji, a serwer może być fajny.

Hmm, client mi sie sciaga z predkoscia 2kb/s .. trwało to by 1 dzien i kilka godzin ... -.-

sygna1.gif

Opublikowano

No ciekawe, że 2kb/s, skoro ja clienta ściągałem z prędkościa 1,2mb/s. Jak nie umiesz nawet ściągnąć clienta z dużą prędkością to po co zabierasz się za prezki? Tal btw. to serwer nie działa, albo ja jestem jakiś ułomny :P Wchodze, loguje się i nic, mija 20 sekund i bodajże 'błąd podczas łączenia z serwerem'. Client ze strony ściągniety. Mógłbyś chociaż IP podać o wiele byś ułatwił sprawe :)

Opublikowano

Oo ... hahah jesli masz i Clienta to i z IP i portami nie ma problemu .. geniuszu -.- Ale nawet tego nie umiesz wyciagnac z Clienta ; ) PS. na modzie nie widział bys prawdopodobnie zbrojke mieczy itp 100+ ; )

sygna1.gif

Opublikowano

Po co mam wyciągąć IP jak na cliencie serwer nie działa o_O ? Poza tym, to ty zrobiłeś prezentacje więc powinieneś zadbać o to aby uzytkownicy wchodzili i mieli wszystko podane jak na tacy. Dobra, nie bede juz offtop'a robił. bo nie mam zamiaru dostawać %%.

Na chwile obecną serwer na cliencie nie działa, w ogóle to sam client ma jakieś problemy bo musiałem zrobić starter.bat żeby odpalić, inaczej sie nie dało ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...