Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmianki, dodania.

WhatsUpBitch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie do was. Otóż bardzo dawno nie grałem na Polskim metinie i nie mam świeżych info na temat skąd można otrzymać zmianki i dodania. Oczywiście różnorodne szkaty, itemy z eventu is, ale czy można zdobyć te przedmioty w inny sposób? Drop z jakichś szkat, które dropią nie tylko na eventach, jakaś misja bądź inne cóś? Obiło mi się o uszy jakaś misja na 20 lv? Proszę pilnie o odpowiedź

Opublikowano

Witam. Mam pytanie do was. Otóż bardzo dawno nie grałem na Polskim metinie i nie mam świeżych info na temat skąd można otrzymać zmianki i dodania. Oczywiście różnorodne szkaty, itemy z eventu is, ale czy można zdobyć te przedmioty w inny sposób? Drop z jakichś szkat, które dropią nie tylko na eventach, jakaś misja bądź inne cóś? Obiło mi się o uszy jakaś misja na 20 lv? Proszę pilnie o odpowiedź

Z tego co wiem to wypadają z tych sztam co dostaje się na jakiś tam lvl.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Na kazde nowe konto postac otrzymuje co 10lvl skrzynie ucznia.

Na 20lvl masz mozliwosc otworzenia kolejna, a z niej leca 3 dodania i 3 zmianki bonu

Mozesz dodac i zmienić bon w broni lub zbroi do 40 poziomu.

Opublikowano

Bodajże nawet teraz co był niedawno event wielkanocny można było sporo zmianek/dodań wydropić na metinach/jajkach.

@down

sory w takim razie za pomyłke

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Oprócz eventów i szkrzyń ucznia to jedynie ze smoka lecą zmianki i dodania, ale nie dość że to na wysoki level to jeszcze dropnięcie tego graniczy z cudem.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Można wydropić ze skrzyni którą dostaje się na 20 poziom działają one do broni/zbroi (40poziom) .

Można je rózwnież kupić w is-ie , najczęściej można je wydropić na evencie bożonarodzeniowym , oraz na innych ewentach . :)

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Ze skrzyni ucznia na 70lv masz po 3 normalne dodania i zmiany, takie jak z ISa, eventy, szkaty od biologa , które możesz zdobyć z misji weekendowej.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...