Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochód za 5750 SB

19adis20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , co polecacie ?!

Myślałem nad zr1 ...

@EDIT co kupić za 3700 sb :D Bo kupiłem murcie za 3900 z wyp :D

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano
Rozdaj ten "majątek" na wyprzedażach. Najtaniej wychodzi. ;)

Na wyprzedaży jest Lamborghini Murciélago LP 670-4 Super Veloce "Blue" 3,900SB.

Jest to bardzo dobry samochód!

Też fajny samochód z wyprzy to Lamborghini Miura SV "Yellow" 1,860SB.

Opublikowano

Z wozów z wyprzedaży najbardziej polecam L'ghini Murcielago Superveloce za 3900 SB, jeden z lepszych wozów w klasie S.

Z "normalnych" polecam ci Porsche 911 GT3 RS za 5100 SB.

Opublikowano

Peter czytasz mi w myślach :D Miałem również dylemat nad tymi samochodami .

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Dobra mam teraz 3714 sb co kupić ? Kupić pakiet samochodów czy co ?

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Może jakiś wóz z niższej klasy?

Polecam Toyotę MR2 za 2100 SB, zdecydowanie najlepszy wóz w klasie B.

Pakietu samochodów nie polecam kupować, bo jak będziesz miał pecha, to możesz trafić jakiś słaby wóz, np. Mazdę Speed 3.

Opublikowano

Dobra mam teraz 3714 sb co kupić ? Kupić pakiet samochodów czy co ?

Nie! Poczekaj na rotacje wyprzedaży.

Nie ma fajnego samochodu za taką kwotę, a na wyprzedaży znajdziesz na pewno coś lepszego za tą kwotę.

Opublikowano

@up kupiem murcie za 3900 / zostało mi 3700 bo jeszcze kupiłem sb bo mam kase na fonie ;d

Peter a można wiedzieć kiedy kolejna rotacja za sb ? / z tego co wiem za igc będzie w next środe :D

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

@up kupiem murcie za 3900 / zostało mi 3700 bo jeszcze kupiłem sb bo mam kase na fonie ;d

Peter a można wiedzieć kiedy kolejna rotacja za sb ? / z tego co wiem za igc będzie w next środe :D

Tego nikt nie wie, ale raczej to będzie poniedziałek albo w nocy z pon. na wtorek (tylko tak przypuszczam, patrząc na wcześniejsze rotacje). ;)

Opublikowano

Najbardziej sensowne byłoby kupienie MR2, która jest jak dla mnie najlepszym autem w grze, jednym słowem jest Przesadzona.

Ty pewnie jak każdy gracz chcesz coś z klas A/S. A w niższych klasach jest sporo aut w niższej cenie, które warto mieć.

Chyba, że najpierw chcesz zebrać najlepsze auta do rywalizacji :P W sumie w każdej klasie są ze 2 takie, które radzą sobie idealnie.

Niestety obecnie nie wszystko jest tak łatwo kupić, niektóych aut w ogóle teraz nie ma :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Miejsca garazowe to gówno dziwne bo ja tylko jak kupuje sb to tydaje na cos na auto lub na auto a miejsca jakos same mi wchodzą mam 14 aut i ani razu miejsca niezakupiłem czy miejsca same sie zwiększają przez wbijanie lvl???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...