Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobieraniem aktualizacji na windows 7

TerYoo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z pobieraniem aktualizacji. Grę zainstalowałem normalnie, odpalam klienta i pobiera się aktualizacja, chwile czekam z 5 minut i się wszystko zawiesza... nawet myszka się nie rusza. Tak jest za każdym razem, wcześniej miałem xp i normalnie się pobrało wszystko i działało na 7 coś nie za bardzo chce przynajmniej u mnie . Może ktoś miał podobny problem???

Opublikowano

Powinien to być plik .exe. Powinieneś po prostu uruchomić go jak zwykłą aplikację i podać lokalizację gry. Ewentualnie wrzuć go do foldery z grą i tam go odpal.

Opublikowano

No własnie nie jest w exe jak go otwieram to wyskakuje mi okno z wybraniem programu przez ktory go otworze.

Opublikowano

Sprobuj tego :

1.Gdy uruchomisz Launchera Wota wejdz w jego ustawienia (w prawym gornym rogu )

2.I jezeli masz zezwól na korzystanie a protokolu torrent to go odznacz

3.Sprobuj ponownie pobrac aktualizacje

Mam nadzieje ze to zadziala :)

:D Na wesoło ... 

Opublikowano

Na innym forum znalazłem takie rozwiązanie:

"1. Wyczyść katalog tymczasowy patcha - wciśnij Win+R, wpisz %appdata%\Local\Temp\wargaming.net\ , wciśnij Ctrl+A , Shift+ Del.

2. Sprawdź ilość wolnego miejsca na dysku C: i D: - minimum to 10 GB.
3. Skopiuj z folderu Updates w WoT plik wot_80.1502_client.patch do innego folderu, zmień rozszerzenie patch na exe i po prostu uruchom - jeżeli się rozpakuje bez komunikatu o błędzie to znaczy że patch powinien być ściągnięty OK - możesz kopię skasować. Jeszcze raz zrób punkt 1 i 2.
4. Potem odpal launchera jeszcze raz."

Mam nadzieję, że to pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...