Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Konkurs w dziale Inne MMO "Trochę śmiechu jeszcze nikomu nie zaszkodziło" /Pytania itp.

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak osoba posiadająca już golda wygra go ponownie, to otrzyma blue/championa ?

Tak, jak ktoś ma już Golda to daje sie inną nagrodę.

Np. Blue albo Champion

Opublikowano

Czy moge zamiast blue prosić o 2x -15% ? :D

Nie można zmienić nagród.

Wyjątkiem jest, jak ktoś ma już taką nagrodę (plakietkę).

Opublikowano

Widzę, że bardzo dobra nagroda do wygrania! Sam posiadam ta grę Złotą wersjęCzy jakoś tak. Zwykła wersja + dodatek Immortal! Świetna gra:). Za czasów jak ja zaczynełem w ta grę grać mało było modów i różnych modów z ułatwnieniami, i mpaki z itemami! Teraz tego jest multum więc mało przyjemności z gry. Ja jak 1 raz grałem też w to nie wiedziałem, zę są jakieś ułatwienia, ostatniego bossa zabiłem za 20 którymś razem ale i tak słabą klasą sobie wybrałem. Lepiej po po grac sobie bez modów takich co daję epiki lub itd. Ale dla utrudnienie grypolecam wgrać moda ale trudnościowego:), zawsze na takim szybciej nabić expa idzie:).

Poszukuję Polaków do wspólnej gry w Dragon Pals na serwerze s106 Europe. Chętnie udzielę pomocy w grze i udzielę kilka porad.

Opublikowano

Można dać screena i filmik ? czy tylko screen lub filmik ?

konkurs się skonczył i tak, ale można było dać tylko 1 prace, czyli albo film, albo ss.

Opublikowano

Wiadomo kiedy przewidziane jest ogłoszenie wyników? (nie pytam o jakieś tam losowanie gry)

Opublikowano

Wiadomo kiedy przewidziane jest ogłoszenie wyników? (nie pytam o jakieś tam losowanie gry)

Nie jestem w stanie podać dokładnej daty, ale to będzie około piątku.

Opublikowano

Nie jestem w stanie podać dokładnej daty, ale to będzie około piątku.

W takim razie czekamy :P.

Opublikowano

Piatek nadszedl ale sie nie skonczyl, Pan Peter wczoraj byl ale konkurs dalej nie rozstrzygniety. No nic czekamy dalej

@ Chce " plakietke " :D

Dzisiaj wyniki .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...