Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lagi w av2

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam pokaz slajdow w av2 gdzie w dt na pieczatkach mi pieknie smiga... mam to samo na kazdym serwie jakim gralem

Opublikowano

mowie ze na dt nie mam najmniejszych lagow przy pieczątkach mam bardzo dużo fps a tylko i wyłącznie w av2 mam lagi ze nawet ruszac się nie mogę

piszecie ze komp slaby, a nawet nie doczytaliscie ze na dt na pieczątkach gdzie tam jakby było strasznie to normalka a chodzi pro...

Opublikowano

up zgloszone...

mam lagi w miejscu gdzie na mini mapie nie ma ani 1 moba ani nic... w ogole nie moge sie ruszac po kliknieciu w postać sie ruszy i po ok 2 minutach postac stoi normalnie... tak mi klatkuje...

HELP

Opublikowano

up zgloszone...

mam lagi w miejscu gdzie na mini mapie nie ma ani 1 moba ani nic... w ogole nie moge sie ruszac po kliknieciu w postać sie ruszy i po ok 2 minutach postac stoi normalnie... tak mi klatkuje...

HELP

Nikt ci nie pomoze bo to wina klienta/komputera. Nie podales parametrow nawet.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

tylko dziwne bo inni mają lagi na dt a na av2 nie co jest dziwne bo tam nie widze na mini mapie ani 1 moba a dt przeciwnie

Opublikowano

To zależy od grafiki też, otoczenia może twoj komputer nie radzi sobie z czymś .

ile pamieci karty graficznej itd?

Opublikowano

kompa mam do dupy stary laptop ale nie wiem czemu mowicie ze kompa wina jak w dt nie mam lagow a tylko na tej 1 waznej mapie!

Opublikowano

Myśle że to wina karty graficznej . Może kolorystyka w grocie gryzie się z kartą lub może masz za bardzo obciążony dysk twardy.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

tylko wtedy bym mial również na dt i av1 jak mówisz ponieważ w av1 jest taka sama kolorytyka jak av2

Opublikowano

Ustaw na najniższe priorytety grafiki + w Ustawieniach w grze GPU i oddal to lekko lub przybliż.

Jeżeli nie to Karte graficzną nową zakup. GameBoster wątpię by pomógł.

Opublikowano

up robiłem to już i dalej nic :/ jakbym miał wszędzie lagi to wina kompa ale tylko 1 mapa?

Opublikowano

up robiłem to już i dalej nic :/ jakbym miał wszędzie lagi to wina kompa ale tylko 1 mapa?

Nie! Widocznie av2 wymaga wiecej niz pozostale mapy czy to takie trudne? Boże jak masz slabego kompa to nie placz.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...