Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieraczek - małe pytanie

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie dostałem e-mail od pobieraczka,olewam go tak jak każdy mi mówił.

Ale nie wiem czy podałem prawdziwe dane[oby nie] ponieważ nie chcę żeby się rodzice dowiedzieli i po ilu dniach przychodzi list od pobieraczka do domu?

Proszę administratora o warny dla osób,które piszą nie na temat...

Mam tylko to jedno pytanie:

Po ilu dniach przychodzi list do domu od pobieraczka?

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Bo e-mail dostałem już tydzień minął i nie ma listu,czyli nie będzie czy właśnie teraz się nalicza po tym tygodniu od e-maila?

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Mi rok temu też wysłali e-mail i tak czekam na ten list i czekam, a nic mi nie przychodzi.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Znowu? -.-

Nie płać, to oszuści. Zawsze podawaj fałszywe dane. Też dostałem maila, ale wątpię, żeby coś lub kogoś mi przysłali, bo podałem nazwisko Trolol i ulicę Trololową.

Jak mogą cię zmusić do płacenia czegoś bez własnoręcznego podpisu? A no własnie nie mogą. Nie płać i tyle.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Mianowicie dostałem e-mail od pobieraczka,olewam go tak jak każdy mi mówił.

Ale nie wiem czy podałem prawdziwe dane[oby nie] ponieważ nie chcę żeby się rodzice dowiedzieli i po ilu dniach przychodzi list od pobieraczka do domu?

Proszę administratora o warny dla osób,które piszą nie na temat...

Mam tylko to jedno pytanie:

Po ilu dniach przychodzi list do domu od pobieraczka?

Od pobieraczka zaden list do domu nie przychodzi -_-

Nie bój się, nie bedziesz miał zadnych problemow, wszystko to jest oszustwem.

Opublikowano

po pierwsze,

To nie jest żaden list rządowy, tylko głupia podpucha zrobiona przez tych popierdoleńców z pobieraczka. Otrzymując taki list możesz najwyżej podetrzeć sobie dupkę, bo wezwanie do zapłaty dla osoby niepełnoletniej jest zakazane.

po drugie,

Niezależnie od tego, czy podałeś prawdziwe, czy fałszywe dane, powiedz dla rodziców, że zarejestrowałeś się na oszukańczej stronie do pobierania i opłata, która przyjdzie, jest opłatą fałszywą. Mówili nawet o tym w "Ekspresie reporterów".

po trzecie,

Prawnie rzecz ujmując, podpisywanie wszelakich regulaminów musi być akceptowane pod okiem rodziców (jeżeli nie masz 16 lat).

Podsumowując, pobieraczek łamie wszelkie zasady i za kilka lat na pewno zniknie z powierzchni internetu.

Opublikowano

29.04.2013 roku o 9:05 mają sprawę w sądzie od pozywamy-zbiorowo.pl .

Temat do zamknięcia,sądzę,że wyjaśnione

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

UOKiK ich tak ukarał z tego co czytałem ale nadal gnębią tych co zrobili konto przed tą datą a 29.04 o 9:05 będzie sprawa o całkowite zamknięcie pobieraczka albo pobieraczek zgodzi się na zmianę tego pieprzonego regulaminu i będzie normalnie 10 dni za darmo a potem można wykupić ^^ Ale pewnie będą chcieć zamknąć bo nawet nie ma mowy ,że sprawę wygrają.

1370621278-U708240.png

By me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...