Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co dziewczyny lubią u facetów

DirtyBass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na co patrzycie .Chyba wiadomą rzeczą jest że mężczyzna spogląda na piersi , i pupę , a wy dziewczyny ?

jesteś ... jeżeli dla ciebie kobieta to tylko biust i 4 litery.

....

Opublikowano

jesteś ... jeżeli dla ciebie kobieta to tylko biust i 4 litery.

Nie ma się co dziwić że dla niego to wszystko. Poczucie humoru, charakter itd dla nich się nie liczy bo muszą być cycki, a i tak ich nigdy nie dotknie :>

Opublikowano

Jeżeli znalazłeś dziewczynę, która spogląda najpierw na wygląd.(tym samym ma cię, wiadomo gdzie) To odpuść sobie chłopie, nie warto.

mi chodzi o wygląd jedynie , charakter jest ważniejszy .

20uf7f1m0ww1_t.jpg

Opublikowano

Jeśli ona chodzi do szkoly to musisz pod jej gimbaze podjeźdzac golfem III, jak Ci kolega pozyczy to golfem IV

Musisz miec hajs od rodzicow, miec na wszystko wyjebane i palić szlugiiiii

Kazda kobieta wtedy Twoja

Opublikowano

palić szlugiiiii

Chyba za dużo książki telefonicznej się naczytałeś.

@Topic

Dziewczyna lubi w facecie to, że ma charakter, usposobienie i dobre poczucie humoru, a nie palenie szlug, łapanie za cycki itp. Oczywiście chodzi mi o normalne dziewczyny, a nie o przysłowiowe "sprzedajne dziwki".

Opublikowano

nie pomijajmy faktu że dziewczyny też patrzą na wygląd mam na myśli tutaj twarz, kaloryfer i ogólnie umięsnienie. Charakter nie w każdym przypadku musi być idealny :D

Opublikowano

nie pomijajmy faktu że dziewczyny też patrzą na wygląd mam na myśli tutaj twarz, kaloryfer i ogólnie umięsnienie. Charakter nie w każdym przypadku musi być idealny :D

Charakter jest najważniejszy ale jak wybierasz tą jedyną do końca życia. Inaczej będzie chujowo po prostu ;)

Opublikowano

Zadzwoniłem do dziewczyny się zapytać. Spytałem czy chodzi o charakter a odpowiedziała mi : "Nie, po prostu masz twardą dupę"

Kurwa...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Okej.. zgodzę się, że twarz jest ważna, bo ciężko by było patrzeć na kogoś, kto się kompletnie nie podoba. Jednak charakter zdecydowanie przeważa nad "kaloryferem i ogólnym umięśnieniem". Jeśli mam się wiązać z kimś na długi czas, to charakter musi być bliski mojego ideału. Umięśnienie to kwestia wtórna - zawsze facet może zacząć bardziej dbać o siebie i swoją sylwetkę. Szczerze powiem, że nie wyobrażam sobie polecieć na kogoś tylko dla mięśni (czy ogólnie dla wyglądu), a potem użerać się z człowiekiem, który w ogóle do mnie nie pasuje.

Na koniec ubezpieczę się zdaniem, że przecież dobry charakter, inteligencja i dobry wygląd mogą iść ze sobą w parze. Należy umieć określić, co jest dla nas ważniejsze, gdy jednak przyjdzie czas na dokonanie "wyboru". Po drugie, wygląd to kwestia względna. Hrabia mówi, że jego dziewczyna lubi "twarde dupy", a inna wcale może za takimi nie przepadać ;)

#don't care

Opublikowano

Patrzeć można bardzo, bardzo głęboko. Po sam charakter. Wiadomo, że każda dziewczyna ma swój odmienny styl i chciałby znaleźć swojego wymarzonego faceta który ma podobne zainteresowania itd. Nie patrzę na wygląd. Ale marzył mi się dawien, dawno wysoki facet o ciemnej karnacji.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Zadzwoniłem do dziewczyny się zapytać. Spytałem czy chodzi o charakter a odpowiedziała mi : "Nie, po prostu masz twardą dupę"

Kurwa...

Powodzenia...

1367580920-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...