Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Combat Arms EU po polsku !? [Beta][Hot]

YouDIE1st

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli lipa z modyfikacji. Szkoda, że tego nie wprowadzą. Tak z ciekawości po jakim czasie odpisali? Bo ja już czekam na odpowiedź od nexona od 8 marca...

@down Ta...

674071459604241683421.gif

Opublikowano

ej no nie rozwalajcie mnie że za coś takiego byłby ban, rozumiem inne pliki bo są wwalone do .rez żeby ich nie zmieniać, ale zwykły plik nieszyfrowany i w .txt to miałbym ostrą beke jakby miał lecieć ban

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

ja na nim gram juz z m-c i bana nie dostalem;d

Wg mnie Oficjalnie jest banowane a nie oficjalne nie jest, to tak samo jak kiedyś ktoś miał dostac bana za zmiane wyglądu broni, nie dostał bo to nie daje ci ogólnie nic.

Opublikowano

@up

Ale nowy support nexona moze uznac ,ze ten plik txt napisany w notatniku posiada cos w stylu uzycia bugów do ulepszenia sobie gry.

to samo co kolega na poprzedniej stronie. Wydawajmy wiecej kasy , a dostaniemy to czego chcemy.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

To nie jest banowane chlopaki !!! Ja gram na polskiej wersjii juz prawie miesiac i nic ...

Btw. to jest moje spolszczenie jeszcze moze ze 2 tyg i przetlumacze wszytko i bedzie w 100% po polsku wiec wstawie to na mpc :D

Pozdro ;)

Opublikowano

Nie wiem czym się tak obawiacie... Powiedzcie jak Nexon wam to sprawdzi, że macie coś zmienionego? Jedynie mogą dać wam bana jak dacie im screen'a...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Spolszczenie działa na EP 3.0 Gry!
@Taka mała notka;)

Słuchajcie, nudzę się więc mogę aktualizować spolszczenie ale...

Potrzebuję pewności, że ktoś tego chcę ...

Jak będzie 10 na TAK i minimum 50% głosów to zaczynam robotę;)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ludzie, za modowanie plików gry lecą bany perma, więc jeśli chcecie to proszę bardzo, ale na własną odpowiedzialność. Błagam zrozumcie i nie spamcie ;__;

Opublikowano

Niby nie zapewniacie że nie będzie bana za to ja wole troszkę poczekać i poczytać innych komentarzy na ten temat, nie wiadomo co nexonowi może strzelić do łba zaraz zapewne coś wymyślą.

Co do spolszczenie to pracuj dalej, polepszy to komfort gry. :D

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Za takie rzeczy nie dostaje się bana, ponieważ nie dostajesz żaden przewagi nad przeciwnikiem...

Tylko że tutaj chodzi o podmienianie plików z gry. Kiedyś nexon już pisał że np. dodawanie shaderów będzie banowane.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Już niedługo nexon wypuści nam polską wersję więc stay tuned, ten temat nie jest już potrzebny,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...