Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5 [Dedyk]

IWantRape

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIe rozumiem, zajebał serwer - Domkiss, i teraz sie chwali tym, że może kogoś 'opierdolić' po raz kolejny? Nie rozumiem, na prawde.

Taka informacja: Ten 'publikowany' metin5 jest kradziony...

http://s1.metin5.com.pl/

- Tam nikt nikogo nie okrada i nie ma wiadomości wypisanych typu '' Napisz do mnie na gadu a dostaniesz GM'a za sms'...

Tak więc podsumowując - Ten post to jakiś fail, bo chyba raczej nikt grał nie będzie na serwerze na którym Domkiss okrada ludzi jak tylko może, gotowiec, gotowiec, pozdrawiam.

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

NIe rozumiem, zajebał serwer - Domkiss, i teraz sie chwali tym, że może kogoś 'opierdolić' po raz kolejny? Nie rozumiem, na prawde.

Taka informacja: Ten 'publikowany' metin5 jest kradziony...

http://s1.metin5.com.pl/ 

- Tam nikt nikogo nie okrada i nie ma wiadomości wypisanych typu '' Napisz do mnie na gadu a dostaniesz GM'a za sms'...

Tak więc podsumowując - Ten post to jakiś fail, bo chyba raczej nikt grał nie będzie na serwerze na którym Domkiss okrada ludzi jak tylko może, gotowiec, gotowiec, pozdrawiam.

SERWER TEN CO PODAŁEŚ ZOSTAŁ SKRADZIONY W LUTYM PRZEZ siD DOMKIS MA TERAZ PROBLEM PŁACI ZA CZYJEGOŚ SERWA POZDRAWIAM JAK NIE WIESZ!! NIE PISZ

Opublikowano

SERWER TEN CO PODAŁEŚ ZOSTAŁ SKRADZIONY W LUTYM PRZEZ siD DOMKIS MA TERAZ PROBLEM PŁACI ZA CZYJEGOŚ SERWA POZDRAWIAM JAK NIE WIESZ!! NIE PISZ

Nawet nie wiesz w co sie pakujesz... Współpraca z Domkiss'em. . Heheeheheheheheh ..

Człowieku, masz jakąkolwiek wiedze? Czy tylko taką - Jak przepisać coś z CapsLock'iem.?

Po 1. Domkisss nie wypłacał się sID'owi, za współpracę, po czym oddał mu serwer... A więc odbierając go - Skradł go.. Rozumiesz?

Z resztą, prawdopodobnie będzie o to sprawa czy coś w tym stylu [Nie wiem nie wnikam] jesteś bezmyślną osobą, i nie wiesz o tym nic skoro wypowiadasz się w temacie o którym nie masz zielonego pojęcia.

Domkis ukradł serwer. . I taka jest prawda.

Pozdrawiam i żegnam.

PS. Wiesz, że będąc jakimś... Takim.. Łącznikiem między Domkisem a graczami to uczestniczysz w jakiś sposób w kradzieży? :)

Domkiss jest tak inteligentny , że jego wypowiedzi są następujące :

23398347990371469456.jpg

52560171675194688662.jpg

88872473955941658149.jpg

Idealne opanowanie klawiatury, ta moc, to IQ.. Ten wspaniały nr gadu.. Ahhh..

A gdzie macie forum? GOTOWCE?

Nie chce mi sie z wami gadać, niedawno była wiadomość na forum:

''Możesz u nas kupić LVL, EQ a nawet GM... ''

Wystarczyło napisać na gadu, więc pozdro, wiem, że nadal na serwerze jest Navi, nadal sprzedawane są lvl i eq...

Cześć.

Eh, a jeszcze coś miałem powiedzieć.;p Zróbcie forum, na pewno odwiedzę...

+ Niech domkiss zmieni współwłaścicieli .

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

Bug NA bugu buga popycha serw niedopracowany moby od mapy160lvl sa tak pobugowane ze trza złazic z koniaale to itak nie pomaga czysty gotowiec Pliki RyKoX V 2.0. A sory zapomniałem dodać że juz taki serwer jest idydentyczny euvelin.pl to szczym ty wyskakujesz

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Dopiero co ruszył spokojnie ;D w tym tygoniu bd juz wszystko ok ; )

Nawet nie wiesz w co sie pakujesz... Współpraca z Domkiss'em. . Heheeheheheheheh ..

Człowieku, masz jakąkolwiek wiedze? Czy tylko taką - Jak przepisać coś z CapsLock'iem.?

Po 1. Domkisss nie wypłacał się sID'owi, za współpracę, po czym oddał mu serwer... A więc odbierając go - Skradł go.. Rozumiesz?
Z resztą, prawdopodobnie będzie o to sprawa czy coś w tym stylu [Nie wiem nie wnikam] jesteś bezmyślną osobą, i nie wiesz o tym nic skoro wypowiadasz się w temacie o którym nie masz zielonego pojęcia.

Domkis ukradł serwer. . I taka jest prawda.
Pozdrawiam i żegnam.

PS. Wiesz, że będąc jakimś... Takim.. Łącznikiem między Domkisem a graczami to uczestniczysz w jakiś sposób w kradzieży? :)
Domkiss jest tak inteligentny , że jego wypowiedzi są następujące :

23398347990371469456.jpg

52560171675194688662.jpg

88872473955941658149.jpg

Idealne opanowanie klawiatury, ta moc, to IQ.. Ten wspaniały nr gadu.. Ahhh..

A gdzie macie forum? GOTOWCE?

Nie chce mi sie z wami gadać, niedawno była wiadomość na forum:
''Możesz u nas kupić LVL, EQ a nawet GM... ''
Wystarczyło napisać na gadu, więc pozdro, wiem, że nadal na serwerze jest Navi, nadal sprzedawane są lvl i eq...

Cześć.

Eh, a jeszcze coś miałem powiedzieć.;p Zróbcie forum, na pewno odwiedzę...
+ Niech domkiss zmieni współwłaścicieli .

Raczej nie nic nie wiesz bo tu nie grasz !!

Opublikowano

Ludzie prosze was -.- Sami jestescie rykoxy... -.- Jak rykox cos ma w swoich plikach to koniecznie jest to jego ? xenox tez ma te ulepszacze i co ? >.< Ten serwer powstal zanim Rykox zaczal robic tamte pliki x.x

ale on nic w tych plikach nie zrobil wgral gotowca i to wszystko ....

3392542656.png

Opublikowano

Dopiero co ruszył spokojnie ;D w tym tygoniu bd juz wszystko ok ; )

na tym serwerze nigdy nic ok nie bedzie, serwer to syf, czysty gotowiec rykox wgrany tylko po to by zarobic kase.. na starych plikach nic nie zarabial to je wywalil i wgral gotowca z mysla ze uda mu sie cos zarobic.. jeszcze na poczatku na str bylo ogloszenie o kupnie eq i gg do domkisa.

Nie polecam serwera, domkis nawet nie umial wgrac questow jak w 2012 bylem tu w team, musial instrukcje dostac...

jak nie chcecie tracic czasu nie grajcie tu, tyle o serwerze.

W sumie czego tu sie spodziewac domkis sam nigdy nie zrobi dobrego serwa, na mt5 nigdy nic sam nie zrobil jedynie co to wgral pliki po upadku alamuta, s1, s2 itp sa identyczne bo nic innego zrobic nie umie tylko kopiuj/wklej teraz tak samo jedynie wgral pliki z gotowca.

sygna1.png

Opublikowano

na tym serwerze nigdy nic ok nie bedzie, serwer to syf, czysty gotowiec rykox wgrany tylko po to by zarobic kase.. na starych plikach nic nie zarabial to je wywalil i wgral gotowca z mysla ze uda mu sie cos zarobic.. jeszcze na poczatku na str bylo ogloszenie o kupnie eq i gg do domkisa.

Nie polecam serwera, domkis nawet nie umial wgrac questow jak w 2012 bylem tu w team, musial instrukcje dostac...

jak nie chcecie tracic czasu nie grajcie tu, tyle o serwerze.

W sumie czego tu sie spodziewac domkis sam nigdy nie zrobi dobrego serwa, na mt5 nigdy nic sam nie zrobil jedynie co to wgral pliki po upadku alamuta, s1, s2 itp sa identyczne bo nic innego zrobic nie umie tylko kopiuj/wklej teraz tak samo jedynie wgral pliki z gotowca.

Przekonasz sie ; ) zachęcam do gry

Opublikowano

Serwer do dupy,,,, nav bug nic ciekawego... gorsze niz xenox podczas atakow. Wszystko na gotowych plikach. Administracja tylko kase trzepie a serwer padnie szybko i to bardzo

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...