Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuTl] Jax - górny niszczyciel!

lonyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poradnik taki sobie, skille w dobrej kolejności rozdane ale masterki i runki słabe, malleta oraz bc na jaxa nie warto składać, pozostałe 4 itemki stykną, ewentualnie zamiana tabi na merkury, to jest sytuacyjne.

Opublikowano

Na jaxa to takie itemeczki ;)

tpwjko.jpg

Za te dwa dorany kupujemy GA i Trinity ( można też coś innego ) :P

Resy, czy armor wcale nie są na niego potrzebne, ponieważ ad i m res zyskujemy z ulta, czyli im więcej ad/ap, tym więcej armora/resu.

ulta mam rozumieć masz cały czas ? ..... Mercki,Omen,Warmog,Botrk,Trinity,Guinsoo 6 CORE ITEMÓW NA JAXIE TO JEST PO PROSTU, ewentualnie jak team jest bardziej ap to zamiast omena mozna dać bulwarka.

Opublikowano

ja na jaxa zawsze wale ostrze zniszczonego krola/3force/zefir/hextech ten duzy/ostrze gniewu guinsuu. buty tabi. w moim wypadku sprawdza sie. maxuje w i q start z e na 2 lvl q. potem w/q... masterki 9/21 a runy flat ad esencje ad zolte armor niebieskie mres per lvl.

Opublikowano

Widzę znawca. Żeby wystackować ulti i passyw potrzeba atakowania z normali. Frozen Malet spowalnia, bc zmniejsza armor co powoduje latwiejsze stackowanie i wieksze obrazenia. Masterki dla mnie są jak najbardziej okej, rozdawanie spelli? Jak chcesz je rozdawać. Może jako drugie powinno się maksować Q ale to wedle uznania. Runy może nie są dobre na earl y - ale pamietajmy ze najlepsza strona jaxa jest mid game, a te wlasnie ulatwiaja mu granie w tym etapie gry.

A zebys wiedzial, ze znawca.

Stackowanie ? Kurna nie wiedzialem! Runy as na jaxie sa pod deff lane.

Trinity tez spowalnia

Po co mi redukcja armora kiedy jestem hybryda

Masterki super extra wow szkoda ze sa bardzo zle

Twoj tut jest po prostu zly, bo jax to typowa full hybryda a nie ad tanko aso armoro redukto gowno

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Jak wyżej, oczywiście nikt ci nie zarobi składać Jaxa na AD z jakąś redukcją, ale jest wtedy po prostu słaby ;X Jax najlepiej się sprawdza jako hybryda, build pisałem wyżej ale znowu napiszę:

mercki,tf,guinsoo,botrk,warmog,omen

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...