Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa mi XenoxMT2 !

bartello171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jak ?

Klikasz Prawym przyciskiem myszy na Xenox i wybierz Uruchom jako administrator ...

Administracja MPCforum dale warny za bele co...

a zwłastrza Glinka333 i IstnyDiabeł

Opublikowano

Ale ja nie mam hasła a pisze że trzeba hasło :(

To idz do mamy żeby ci podała xD

Opublikowano

Nie ma wogóle hasła debilu

Debil to mój sobie do kolegów itp.

Chce ci pomóc to ty wyzywasz -,-

Opublikowano

Nie ma wogóle hasła debilu

Jeśli ci wyskakuje okienko do wpisywania hasła do chyba znaczy że jest hasło? :O Musisz iść do osoby która ma admina na kompie...bo z tego co widzie to ty nie masz po prostu.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Przepraszam że dopiero teraz zobaczyłem ten temat. Gdy Uruchamiasz Clienta byle jakiego serwera MT2 tam gdzie są wszystkie pliki serwera to zadziała. Jeżeli skopiowałeś plik uruchamiający nie zadziała. Natomiast gdy zrobiłeś skrót to tego pliku od uruchamiania i dasz go na pulpit zadziała. Polecam 3 sposób jest chyba najbardziej wygodny w uruchamianiu. Myślę że pomogłem :) Jeżeli nadal nie działa to może wina kompa możesz mieć za mało RAMu albo na XP Metin2 nie działa.

Opublikowano

Przepraszam że dopiero teraz zobaczyłem ten temat. Gdy Uruchamiasz Clienta byle jakiego serwera MT2 tam gdzie są wszystkie pliki serwera to zadziała. Jeżeli skopiowałeś plik uruchamiający nie zadziała. Natomiast gdy zrobiłeś skrót to tego pliku od uruchamiania i dasz go na pulpit zadziała. Polecam 3 sposób jest chyba najbardziej wygodny w uruchamianiu. Myślę że pomogłem :) Jeżeli nadal nie działa to może wina kompa możesz mieć za mało RAMu albo na XP Metin2 nie działa.

Patrz na datę ;)

Autor do tego czasu na pewno znalazł rozwiązanie tego problemu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No tak jak inni mówią to był serwer off Lecz teraz jest włączony to możesz śmiało grać : ) 

KURmP9u.png

SERWER FREEBUILD

WEJDŹ, ZAGRAJ, ZOSTAŃ NA DŁUŻEJ!

Opublikowano

No tak jak inni mówią to był serwer off Lecz teraz jest włączony to możesz śmiało grać : ) 

Patrz na datę ;)
Autor do tego czasu na pewno znalazł rozwiązanie tego problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...