Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra pod exp z questów oraz party? Jaka postać? Serwer?

# Pietro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chciałem zagrać w Tere mam kilka pytań.
1. Czy gra nastawiona pod exp czy pod exp z questow ?
2. Gra nastawiona na party ?
3. Jaką postać polecicie na początek żeby się dobrze grało, ale taką, że jak już ogarnę grę to będę dawał sobie rade w pvp. ?
4. Jeśli gra pod PT bo tak słyszałem, to jaką postacią będzie mi lekko grać samemu, bo nie mam znajomych grających w TERE, czy Sorcererem dam rade ?>
5. Są serwery, królestwa ? Jak tak to jakie polecacie.

za pomoc like ;) Pozdro !

Opublikowano

1. Początkowo z samych questów spokojnie da się wyciągnąć. Dopiero na wyższych levelach w grę wchodzi exp.

2. Zdecydowanie tak. W party gra się łatwiej i wygodniej. W szczególności pt przydaje się na BAMy i instancje, gdzie jest to wręcz nieodzowne.

3. Mi najbardziej podobają się sorc i slayer. Myślę, że są całkiem porządne klasy. To wszystko zależy od Twojego stylu gry - czy wolisz tankować, czy może bić dystansowo i uciekać.

4. Sorc akurat ma ten minus, że jego żywot może się szybko zakończyć, gdy się nie pilnujemy :P Jednak jakoś sobie dawałam radę zawsze. Mogę strzelać, że łatwiej grać solo klasami typu warrior czy lancer (ze względu na def, hp). Myślę jednak, że warto wkręcić się w jakąś gildię i mimo wszystko ogarniać pt :) Gra solo się po prostu nie opłaca (+ w towarzystwie zawsze raźniej).

5. Są servery. Ja gram na Zurasie. Nie jest źle.

#don't care

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...