Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer z najmniejszą ilością noobów.

Tymoteor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EUNE mnie powoli wkurwia. Ciągle spotykam noobów w grze. Na jakim serwerze jest najmniej noobów ? Najprawdopodobniej się przeniose.

y526IOx.jpg

Opublikowano

US, gdzie masz ping powyżej 200.

Tam grają najbardziej ogarnięci gracze, choć nie istnieje serwer bez nieogarów.

Wszędzie znajdą się i ci, którzy potrafią grać i ci, którzy wyzywają każdego.

Opublikowano

W wyższej lidze wszędzie jest to samo, zawsze znajdą się tacy co dadzą się pociac byle tylko przegrał ci grę. Na us masz chyba największy poziom w niższych ligach. Jak naprawdę zależy ci na dobrej grze to polecam ci koreański serwer tam każdy gra na śmierć i życie.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Chodź na ruski ;) Poziom jest wysoki mimo to nie ogar zawsze się trafi.

Jednak jest jeden plus. Nie rozumiesz jak płaczą/wyzywają cię ;)

SKRADZIONO MI KONTO NA TYM FORUM !

MÓJ DAWNY NICK TO: Ex?

JEŻELI KTOŚ JEST WSTANIE MI POMOC ODZYSKAĆ KONTO, PROSZE PISAĆ PW ! DAM PEŁNO LIKÓW

Opublikowano

Najlepiej przestań wszystkich flame'ować, po Twojej wypowiedzi nie odnosisz się zbyt kultularnie. Żeby nie mieć noobów wyjdź na wyższą ligę, zamiast flame'ować to uspokajaj i kieruj team'em.

Opublikowano

Wszędzie są nobki.

A z własnego doświadczenia wiem, że największego możesz spotkać patrząc się w lustro.
Seriously - gdzie nie pójdziesz to tak jest. Pomyśl teraz ze jak Ty zagrasz słabo - to Ty jesteś za nobka uważany (a nie wierzę że jesteś takim mega pr0 graczem - bo od takich roi się na brązie).

wikmk9.jpg

Opublikowano

NA i Ruski. Na EUW nie ma dużej różnicy bo "nooby" poszły na EUW bo "większy" poziom. Polecam NA bo ani nie ma dużego pingu i nawet dobry poziom

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Nie ma się co denerwować. Również często dosyć trafiam na "noobów" w swoim jak i enemy team. Czasami sam noobie. Opanuj nerwy i graj dalej albo zmień grę, na każdym serwie znajdzie się "noob" .

Opublikowano

Nikt nie wspomniał o Koreańskim? Aż żal...

Dla koreańczyków lol to życie, przegrać mecz to jak przegrać z rakiem... tam taki Froggen miałby branie jak gwiazdka popu w ameryce...

Grałem przez chwile na KR, ping potrafi przeszkadzać ale noobstwa jest zero... no i może komunikacja ale większość z nich potrafi pisać po angielsku gdy widzi że jest ktoś spoza kraju.

Opublikowano

Z mojej strony polecam Turecki serwer ponieważ gra tam takie przybliżenie że na eu/nordic gra 300 osób to na tureckim gra może z 50 jest mało osób i bardzo mało nie ogarów tylko jest taki problem że trzeba prowadzić tryb życia nocnego albo grać 1 mecz na dzień i to bardziej z wieczora 21-22

Opublikowano

Powiem tak jest róznica międzye westem a eastem nie pierdolice głupot u nas na 30 lvl jungli nikt nie pójdzie BO

A tam od 1 lvl bez runek smigają jungle :)

Opublikowano

Po roku gry na ameryce...

US'a nie polecam, ze względu na ping. Ludzie to szerzące się kurestwo, może nie amerykanie. Ale gra bardzo dużo Argentyńczyków itp. którzy nie przenieśli się i nie umieją słowa po Angielsku, feedują. EUNE ma teraz wyższy poziom niż US przez plagę latynosów.

Aktualnie gram na Rosji, gra się świetnie :)

Opublikowano

Powiem tak jest róznica międzye westem a eastem nie pierdolice głupot u nas na 30 lvl jungli nikt nie pójdzie BO

A tam od 1 lvl bez runek smigają jungle :)

Jak masz ujemne win ratio to tak jest.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o poziom gry to EUNE nie wypada tak źle, byćmoże trafiłeś po prostu na kilku nieogarniających graczy, którzy zdarzają się na każdym z serwerów, bo przecież każdemu może zdarzyć się słabsza gra, prawda? Jeśli jednak nie odpowiada ci eune to mogę polecić serwer rosyjski, poziom nieco wyższy.

Opublikowano

Polecam ruski i turecki. Ciężko się porozumieć bo prawie nikt nie zna angielskiego ale poziom dość wysoki. Czasami zdarzają się noobki ale to jak na każdym serwerze. Do tego jak się przeniesiesz na ruski to dostaniesz 2 champy i 2 skórki

Opublikowano

Moim zdaniem, gdyby nie ping, to US byłby najlepszy. Miałem okazję grać 5-10 rankedów na każdym serwerze w przedziale 1,5k - 1,7k i to tam grało mi się najlepiej.

Opublikowano

wszędzie możesz trafić na mało doświadczonych graczy polecam wejść do gold elo tam powoli gra się zaczyna

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...