Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupic?

dragon1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka niedługo bede mial zbadanego AMX 13 90 i mam juz zbadanego M26 Pershinga i nie wiem którego z nich kupic najpierw dodam odrazu że chodzi o to który generuje mniejsze starty i lepiej zarabia (grałem na teście po 2-3 rundki i oba czołgi mi sie podobają) pytam sie bo u mnie z kasą krucho a czołgów do kupienia za 2 tyg bedzie cała kolejka bo M6 i AT25/2.

Opublikowano

Mam oba czołgi, i w pełni mogę przyznać, że oba zarobki mają na tym samym poziomie. AMX ma mniejsze koszty naprawy, ale Pershingiem o wiele łatwiej przeżyć. Obrażenia zadają podobne, AMX ma autoloadera (6 strzałów po 250 w 16sec), ale potem przeładowanie 40sec. Pershing strzela co 7sec, co daje mu pewną przewagę w zarobkach. Osobiście Pershing to mój drugi ulubiony czołg, bo potrafi zarobić (jak przeżyjesz) i jest niezwykle przyjemny. Polecam jego kupić, a jakbyś potrzebował co do niego, to pisz priv, zawsze chętnie pomogę.

Opublikowano

Pershing stockowy... No cóż, dużo nim nie zdziałasz. Jest wtedy bardziej jak HT, ale ze znikomym działem. Wymaxowanie Pershinga napsuje ci trochę krwi, ale warto, bo naprawdę świetny czołg. Jako stock, twoim prirytetem jest działo, potem silnik, następnie gąski. Na koniec wieża. Jeżeli chcesz, to mogę ci wysłać link do mojego poradnika, ale jak go wyślę, pewnie dostanę bana za reklamę. Jednak jak zdecydujesz się na AMXa, to priorytetem znów jest działo, potem silnik, następnie gąski. Do AMXa również mogę ci wysłac poradnik, już nie mój, ale również bardzo szczegółowy i ogólnie świetny. Oba czołgi nie zarabiają jakiś kokosów i czasami może się zdażyć jakaś flustracja, że 10k na minus, ale zazwyczaj, na wygranej bitwie jesteś na 0 lub na + kilka tysi.

Opublikowano

Pershing stockowy... No cóż, dużo nim nie zdziałasz. Jest wtedy bardziej jak HT, ale ze znikomym działem. Wymaxowanie Pershinga napsuje ci trochę krwi, ale warto, bo naprawdę świetny czołg. Jako stock, twoim prirytetem jest działo, potem silnik, następnie gąski. Na koniec wieża. Jeżeli chcesz, to mogę ci wysłać link do mojego poradnika, ale jak go wyślę, pewnie dostanę bana za reklamę. Jednak jak zdecydujesz się na AMXa, to priorytetem znów jest działo, potem silnik, następnie gąski. Do AMXa również mogę ci wysłac poradnik, już nie mój, ale również bardzo szczegółowy i ogólnie świetny. Oba czołgi nie zarabiają jakiś kokosów i czasami może się zdażyć jakaś flustracja, że 10k na minus, ale zazwyczaj, na wygranej bitwie jesteś na 0 lub na + kilka tysi.

Nikt ci nie zabrania wysłania tego linka poprzez prywatną wiadomość ;)

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...