Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Silver

Dr4g0n858

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo znacie może jakiś dobry pomysł na wydostanie sie z silver? Bo jak ja normalnie gram rankedy to przegrywam ze statami np. 25/7/14?

Same nooby tu ... Prosze o pomoc ;d

Opublikowano

linie mam ciagle ciezką ledwo sam wygrywam a np. na bocie adc 0/5 supp 0/4 i jungler 0/5 a sam nie dam rady wycerować. I jak tu nie flejmić takich?

Opublikowano

Samemu gry nie wygrasz. Nie demotywuj tych ludzikow bo podstawy do wygrania to mni. dobra komunikacja, zgranie, brak flame'u, oraz twoje umiejętności. Staraj się grać na midzie lub w dżungli bo tam masz największą możliwość pomocy drużynie. Bierz postacie dobre do carrowania np jax który nafeedowany potrafi wygrać 1vs3. Jeżeli zasługujesz na wyższa dywizjie to w końcu wyjdziesz.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

ciągle ganguje wszystko własnie dobrze robie biore postacie którymi umiem cerować gre, nie flejmie i z Silver II weszłem prawie na Silver IV to nie wiem co robić

Opublikowano

Graj duo, innego wyjścia nie widzę.

Chyba, że możesz grać postaciami, które uważane są za dość OP i łatwo nimi carryować grę, np. Nidalee (Q i AD zginie, na 3Q ginie tank), Jax lub Cho Gath, tymi postaciami najłatwiej carryuje się gry.

Zawsze jakąś opcją jest wykupienie elo boosta, ale możesz za to dostać bana, poza tym, kosztuje bardzo dużo.

Opublikowano

Yo znacie może jakiś dobry pomysł na wydostanie sie z silver? Bo jak ja normalnie gram rankedy to przegrywam ze statami np. 25/7/14?

Same nooby tu ... Prosze o pomoc ;d

Przede wszystkim graj nie tylko dla siebie, ale również za resztę. Nadużywaj wręcz pingów, ostrzegaj, proś żeby chociaż nie stosowali flame'u, staraj się jak najwięcej farmić, wymagaj więcej od siebie niż od drużyny, graj nie pod kontry (nieskuteczne w silverze), ale pod mainy, nie broń ludziom gry tym czym potrafią, jeśli jesteś w jungli gankuj, jeśli supportem to rób wszystko żeby teammate nie dedali.A i przede wszystkim kupuj wardy.

Imho moim zdaniem gra duo nie jest konieczna i nie jest aż tak ciężko.

Opublikowano

Gdyby policzyć wszystkich "prosów", którzy skarżyli się na tym forum na ludzi z Silver/Bronze/Gold i myślą, że ich skill odpowiada co najmniej Platynie/Diamencie IV/III/II to mogliby stworzyć niezniszczalną drużynę 5 vs 5 do grania rankedów.

@Topic

Twój skill odpowiada poziomowi twojego ELO. Siedzisz w Silver to masz Skilla na Silver :D

Diss_Stream.png

Opublikowano

idz na mida twisted fatem gankuj z swojego ulti nie zabieraj tak dużo kili jak masz 27 zostaw adkerowi żeby się troszkę nafeedował motywuj graczy u nas dziś jungler elise miał 1/5 i 5 lvl reszta po 11 ja go motywowałem wyszedł pod koniec z 14/7. nigdy nie wyzywaj najwyzej ignoruj trolli.

Opublikowano

linie mam ciagle ciezką ledwo sam wygrywam a np. na bocie adc 0/5 supp 0/4 i jungler 0/5 a sam nie dam rady wycerować. I jak tu nie flejmić takich?

jak ty masz diament w flamienieu to sie nie dziw ze przegrywasz -.- a po 2 staty nie graja taka jest prawda jak bys umial grac to bys wygrywal

Opublikowano

Podaj nick, zobaczymy te twoje staty.

Na linii staraj się farmić jak najlepiej, gdy jesteś na midzie staraj się pushować linię i roamować.

Poza tym przestań flamić i zacznij zauważać swoje błędy.

652601399840421198520.png

Opublikowano

tak jak to wiele razy powtarzałem raz mi sie wymskął flejm, wygrywam linie, gankuje robie wszystko co moge i tak przegrywam, niewiadomo jak zrobić żeby cie słuchali i zeby w 40 min sami nie chodzili ... ani nie stillowali barona supportem,

Opublikowano

Bo jesteś kurwa słaby i nie zasługujesz na wyższą dywizje, to przyjdzie z czasem... z czasem przestaniesz zakładać takie beznadziejne tematy

@down powiedział jeden z tych nobów, co myśli że jego team jest chujowy ponad chujowość.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

powiedzial pewnie jeden z tych noobow ... co mysli ze jest prosem

no bo to prawda ze mam zrypane teamy jak przegrywam ze statami 20/7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...