Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak spakować "Etc"

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie mam problem z spakowaniem Pliku Etc a mianowicie pakuje się okey.. pod koniec jakoś dziwnie przyśpiesza gdy skopiuje te pliki do Pack jest okey.. ale gdy próbuje wejść na postać to wraca do pulpitu. Mianowicie nie da się zalogować na postać. Co mam zrobić ? :P

Gdy podmieniam ikonki skilli jest to samo.. gdy rozpakuje i spakuje pliki bez edytowania to samo. ;x

image.png

Opublikowano

@Refresh...

Pilnie mi to potrzebne.. robię na różne sposoby i nie działa Boshe... Please o odpis.. Chce już clienta dalej robić ;x

Wypchaj się modzie "RealSkill" ;f Na waszym forum wszystko ginie w spamie po upływie 30 minut a ty pierdolisz że odświeżać trzeba co 24h.. Człowiekowi to potrzebne a mam czekać na to 24h.. Supcio ;D Nie masz co robić co ? :P

image.png

Opublikowano

@off

odswiezaj co 24h

@top

Jakim packerem wypakowywujesz? Jesli tym od merkona, to tworzy Ci sie plik.. Jesli tylko zmieniasz, i nic nie dodajesz, to tworzy Ci sie automatycznie generator. przeciagasz i pakujesz.

Jesli dodasz jakis plik o nazwie np. blablabla. to musisz go dopisac do generatora, ze chcesz spakowac.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Heh Asprime pobrałem Avg. Ale niestety co Terenzo wrzucił ten nowy Metin2 Tools :D To nie działa :P

Ale już mi głównie to nie potrzebne.. Teraz poszukuję Nowych Skilli jakoś tak pod kolor niebieski czy coś takiego.. :)

http://www.mpcforum.pl/topic/928655-szukam-nowych-wygldw-umiejtnoci/#entry7160453

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...