Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Chcielibyście zagrać na serwerze FullRPG ?

Zagrasz na serwerze ?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagra?by? ?

• Tak !
      9
    • Nie !
      1
    • Zagra?bym na innym typie serwera, napisze o tym w komentarzu
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ! mam do was pytanie, chcielibyście zagrać na serwerze FullRPG, czyli co ? a dokładnie to, że będzie kilka miast z działkami, rasy, a w nich questy, które dają npc, sklepy, dungeony, instancje ! i wiele innych

Klimat: średniowieczny ;)

Zapraszam do komentowania. ! ! !

Opublikowano

Hmm, gdyby nie nudzilo sie, byla by ograniczona mapa do 2000 kratek i ogolnie jakby... z 5-6 miast w nim dzialki, w kazdym automatycznie by sie kupywalo max 1 dzialke to czemu nie, moglbym sprobowac, ale radzilbym ci wgrac jakis texturepack serwerowy. Pozdrawiam Dewe.

Opublikowano

Ja osobiscie nie spotkałem takiego serwera RPG + działki na serwerze praktycznie nie było by nudy, były by dungeon'y instancje i wiele innych ;)

gildie raczej bym odpuścił czemu ? Ponieważ masz to co 2 serwer.

Opublikowano

Ja osobiscie nie spotkałem takiego serwera RPG + działki na serwerze praktycznie nie było by nudy, były by dungeon'y instancje i wiele innych ;)

gildie raczej bym odpuścił czemu ? Ponieważ masz to co 2 serwer.

Nie widziałeś nigdy serwera prison ? no on jest prawie taki sam i szybko się znudzi :D

936131400425106482086.png
Opublikowano

heh nie porównuj do typu PIRSON chodzi mi raczej o lokalizacje z questami, np bierzesz od npc questa i teleportuje cie do podziemi ( dungeon ) przechodzisz go w tym towarzysza ci potwory, a na samym koncu boss ;)

a instacje to takie coś, że boss spawni się 1 raz na tydzien lub 2 razy na tydzien i musisz zdobyc od niego przedmiot, zeby wykonac zadanie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...