Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sfraguj - PvP [Labirynty] [Piramida - pułapki] [Skrzynki ukryte] [Nowe IP!]

Bumek662

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w temacie 200

a na serverze 20

Server niczego sobie spawn fajny.

admini tez ogarniaja ;)

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

Hehe chyba się pomyliliście nie 200 stlotów tylko 20 :)

Serwer jest fajny chociaż szkoda że mało osób

Hah racja się pomyliliśmy ;D

Nom szkoda. Zwiększę niedługo sloty.

w temacie 200

a na serverze 20

Server niczego sobie spawn fajny.

admini tez ogarniaja ;)

Dziękujemy :)

Lord Makin!

Ustawiać w sygnaturach i statusach!

http://scr.hu/15y0/oke91

Opublikowano

Mam problem bo pisze mi ze mam juz tam duzo kont i mi nie zrobi nastepnego.. Moze mi ktos pomoc ? Moj nic to : HuriN

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

Serwer beznadziejny, przebywają na nim same dzieci które można zabić i sobie nabić lvl a następnie oskarżają cię o nodusa i idą na cb w pięciu..

Po 30 min. gry gdy wszystkich sobie kosiłem dostałem bana za nic.. poprostu, nie miałem nic i dostałem perma, odradzam wszystkim gry na tym

ścierwie gdyż nie jest to warte waszego czasu. Pozdrawiam całą nieogarniętą ekipe oraz wszystkie dzieci z serwera ;)

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

Niby serwer fajny, ale:

1.Malo ludzi.

2.Zero adminow.

3.Max cheaterow

4.Totalny nieogar.

5 postów Jep!
10 postów Jep!
20 postów Jep!
50 postów Jep!

100 postów Nope : (

200 postów Nope : (
500 postów Nope : (
1000 postów Nope : (
2000 postów Nope : (
5000 postów Nope : (

Opublikowano

tam graja sami cziterzy np jakis gabriel jest do mnie obrocony plecami ja mam niewidke nic nie trzymam i mi prosto w glowe podbiegam do niego na niewidce bije mnie a jest obrocony plecami tak zamo winmag i jakis jeszcze tam

Opublikowano

Serwer beznadziejny, przebywają na nim same dzieci które można zabić i sobie nabić lvl a następnie oskarżają cię o nodusa i idą na cb w pięciu..

Po 30 min. gry gdy wszystkich sobie kosiłem dostałem bana za nic.. poprostu, nie miałem nic i dostałem perma, odradzam wszystkim gry na tym

ścierwie gdyż nie jest to warte waszego czasu. Pozdrawiam całą nieogarniętą ekipe oraz wszystkie dzieci z serwera ;)

Za nic? Mialem na ciebie same skargi :>

tam graja sami cziterzy np jakis gabriel jest do mnie obrocony plecami ja mam niewidke nic nie trzymam i mi prosto w glowe podbiegam do niego na niewidce bije mnie a jest obrocony plecami tak zamo winmag i jakis jeszcze tam

Nic na to nie poradzimy nie ma na to obrony na kill aure, podaj nick sprawdzimy, zglaszaj to do administracji!

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

Dzieki!

@ref

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

tu!

Opublikowano

ref

Moje tutki:

tu!

Opublikowano

ref

Moje tutki:

tu!

Opublikowano

K**WA JA**NA ADMINISTRACJA NIC NIEZROBILEM A BANUJA SZ***TY C**J WAM NA IMIE DZ***KI

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...