Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niekryty Krytyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś był naprawdę fajny. Dobrze i zabawnie prawił, bo lubił to, co robi. Wszystko miało sens. A teraz? Wydaje mi się, że nagrywa tylko dlatego, że ma z tego jakieś zyski. Bynajmniej nie jest to już to, co było. :)

Opublikowano

Kiedyś był naprawdę fajny. Dobrze i zabawnie prawił, bo lubił to, co robi. Wszystko miało sens. A teraz? Wydaje mi się, że nagrywa tylko dlatego, że ma z tego jakieś zyski. Bynajmniej nie jest to już to, co było. :)

A nom, pamiętam te jego filmy ok Rok-półtora temu... były na prawde fajne typu Muminki, Smerfy itd... teraz jakieś nie ma co sie oszukiwać, shity wypuszcza...starzeje sie ^^

Opublikowano

Czytałem jego książke i musze powiedzieć, że nawet przyjemnie się to czytało. Filmiki też swego czasu oglądałem, ale teraz nie ma tego czegoś.

Opublikowano

@up

ale jeżeli kręci się filmiki myśląc tylko o kasie, to przecież widać, że nie wychodzą. Tak jest troche w jego przypadku.

Kiedyś jego filmy były lepsze, ale teraz wie, że nie musi zrobić nie wiadomo czego, żeby zarobić troche kasy, więc robi to co robi.

Opublikowano

Sami się sprzedaliście, jeśli można dorobić na czymś co się lubi robić, to tylko idiota by z tego nie skorzystał.

jak najbardziej, sprzedał się.

co innego kręcić coś co się lubi a co innego robić jaki sklep, napisac jakas ksiazke, wystepowac np. w radiu, totalna komercha i tyle pozdrawiam. ja go juz nie ogladam, jego najnowsze filmiki nawet mnie nie bawią.

Opublikowano

NK Jest spoko tak sie składa że znam go z rl i jest całkiem spoko ;)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Sami się sprzedaliście, jeśli można dorobić na czymś co się lubi robić, to tylko idiota by z tego nie skorzystał.

Nie sprzedał się, po prostu zawsze czerpał z tego kasę i to nie małą, a że robi to już tylko dla hajsu to dopiero zauważyliście.

Opublikowano

Nie lubie go bo sprzedał sie.

Przeczytałem pytanie i od razu mi to samo przyszło do głowy.

Przedtem tworzył filmiki dla pasji, a teraz niestety pieniądze odbiły mu do głowy, a filmiki są teraz już po prostu nudne. Skończyły mu się tematy i nie ma wiedzy na temat popularnych tematów świata, bo w kółko albo pisze książki, albo nie wiem co.

No niestety taka prawda.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Przeczytałem pytanie i od razu mi to samo przyszło do głowy.

Przedtem tworzył filmiki dla pasji, a teraz niestety pieniądze odbiły mu do głowy, a filmiki są teraz już po prostu nudne. Skończyły mu się tematy i nie ma wiedzy na temat popularnych tematów świata, bo w kółko albo pisze książki, albo nie wiem co.

No niestety taka prawda.

Co do książek, to napisał na razie jedną. Więc nie pisze ich w kółko. : ]

Opublikowano

Ale skończył jedną, a zaczyna już drugą ( potwierdzone wiadomości) także w kółko ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Bardzo go lubię ciągle mnie rozśmiesza super robi filmiki może i tak "wulgarne" ale w dobrym stopniu znaczenia tego słowa ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

jak najbardziej, sprzedał się.

co innego kręcić coś co się lubi a co innego robić jaki sklep, napisac jakas ksiazke, wystepowac np. w radiu, totalna komercha i tyle pozdrawiam. ja go juz nie ogladam, jego najnowsze filmiki nawet mnie nie bawią.

Hahaha, gosciu mnie rozjebał.

Najpierw pisze ze go nie oglada, a pozniej, ze jego najnowsze filmiki go nie bawia...

Propsy gosciu :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...