Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panowie, potrzebna pomoc

kems74

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy znacie może jakiś sposób na wypłacenie kasy z konta telefonu na konto w banku.?. na koncie uzbierało mi się sporawo kasy a nie jestem w stanie jej wydzwonić itp. prosze o pomoc

Opublikowano

Znawcy ^^

http://www.banksms.pl/

Tutaj masz, ale musisz złapać dobra godzine, z reszta.. na stronie masz wszystko

btw, polecam przeczytac regulamin i jak bd miał jakies problemy to pisz :D

Opublikowano

Bardzo dużo się tu traci... bo o ile dobrze zrozumiałem to muszę wysłać sms za Koszt wiadomości: 30,75 zł z VAT gdzie dla mnie jest 10zł.

Opublikowano

Eeee co to niby ma być? to jest nie opłacalne, prześle temu serwisowi 30zł a oni ci 10zł? co za bez sens, odradzam.

Co do tematu to nie ma takie sposobu, no chyba że chcesz stracić większą kwotę za małą kwotę.

Opublikowano

Eeee co to niby ma być? to jest nie opłacalne, prześle temu serwisowi 30zł a oni ci 10zł? co za bez sens, odradzam.

Co do tematu to nie ma takie sposobu, no chyba że chcesz stracić większą kwotę za małą kwotę.

Baranie odlicz vat, i wszelkie koszty związane z utratą pieniędzy, oni też muszą coś zarobić.

Opublikowano

Baranie odlicz vat, i wszelkie koszty związane z utratą pieniędzy, oni też muszą coś zarobić.

Jeżeli mają swój własny serwis typu dot pay to zgarniają prawie połowę, bez watu

Opublikowano

Panie baranie jak ty to powiadasz, a czy ja napisałem gdzieś że nie zarobią? po prostu napisałem że jest to nie opłacalne ty ty baranku.

I o jakich ty kosztach niby mówisz? Ogarniasz w ogóle ten temat?

Jeżeli kosztuje to te 30,75zł to oni z tego zarobią gdzieś ponad 14zł. A ty stracisz 30zł a zyskasz 10.

Proszę nie wypowiadaj się jeśli nic nie wnosisz do tematu.

Opublikowano

Jest dużo sposobów. Pierwszym jest założenie konta na dotpay, czy na profitsms. Drugim jest na przykład wystawienie oferty na Allegro że wyślesz sms na jakieś doładowanie do jakieś dennej gry. Nie będę się rozpisywał ponieważ te dwa sposoby są najlepsze, a na reszcie byś dużo stracił.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Panie baranie jak ty to powiadasz, a czy ja napisałem gdzieś że nie zarobią? po prostu napisałem że jest to nie opłacalne ty ty baranku.

I o jakich ty kosztach niby mówisz? Ogarniasz w ogóle ten temat?

Jeżeli kosztuje to te 30,75zł to oni z tego zarobią gdzieś ponad 14zł. A ty stracisz 30zł a zyskasz 10.

Proszę nie wypowiadaj się jeśli nic nie wnosisz do tematu.

Jeśli nie masz porównania z innymi stronami o tej tematyce nie możesz stwierdzić czy ci się to opłaca.

Albo wymieniasz, albo zostaje ci na telefonie innego sposobu nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...