Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy grozi mi ban?

styxu12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie do was. Czy jest możliwość dostania bana za obraze rodziców, ale teksty będą w stylu "Twoja stara pierze w pralce, twoja stara je zupe łyżką, twój stary chodzi w butach"

Opublikowano

Oczywiscie ze za obraze, obelge jest ban. Napewno nie stały, lecz pewnie tak jak za wugli, dzien > trzy > tydzień. Lecz dawano nie gralem na PL'u nie wiem czy ten system kar jest taki sam :P

Opublikowano

Oczywiście, że dostaniesz bana ? Co to za różnica, czy napiszesz do niego tak, czy tak. To może go urazić, a ty najzwyczajniej dostaniesz bana, proste i logiczne :D.

647041416238306889721.png

Opublikowano

O ile pamiętam ban pierwszy za obraze wynosi 3 dni , ale i tak mało komu chce sie to zgłaszać .

4x zbanują ci konto za wulgi i perma dostaniesz .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Obraza rodziców to jest? Chodzi mi o twoja stara chodzi w butach, twoja stara jeździ na rowerze, twoja stara je zupę łyżką.

Opublikowano

nie obraziles w sumie wiec zależy na jakiego adma trafisz o ile wysle... a komu się chce racic na to czas jak można zaten czas lvl wbic

Opublikowano

Jak bym był admem to bym cię po prostu publicznie wyśmiał :P

Ale to zależy na jakiego trafisz. Możesz dostać jak będzie "rygorystyczny"

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...