Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Brak postów w "Moja zawartość"

Titanjium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem napisać to w zwulgaryzowanej formie, ale sobie już daruje. Otóż chce zobaczyć, czy ktoś w danym temacie odpisał, więc wbiłem w moja zawartość (sam mam stronę postawioną na ipb). A tutaj kompletnie nic nie ma, jakbym w ogóle nicna forum nie napisał. Nie wiem, czy to się dzieje mi, czy innym, więc odpiszcie. Powinniście to naprawić

// Nie mogłem wstawić do działu "Sugestie dot. forum" więc tu piszę i prosiłbym do przeniesienie tematu do tematego działu.

Opublikowano

Nie wiem to może wpadłem na pomysł, żeby administracja to naprawiła? Ponieważ to jest jedyne forum, które ma taki bug. I to powinno być naprawione, ponieważ funkcjonalnośc forum się zmniejsza. Wystarczy chwilę pomyśleć:

Gadam sobie w jakimś temacie i chce zobaczyć, czy ktoś odpisał. Najprościej jest wejść w "Moja zawartość" i tam sobie sprawdzić po nicku w temacie. Ale nic nie ma i teraz jak dostanę się do tematu?! Fakt, wejść do działu i poszukać, ale można zapomnieć, gdzie to było, bo tak bez celu przeglądac forum i znaleźć jakiś temat i zacząc pisać. Dlatego moim zdaniem administracja powinna to naprawić. Już zgubiłem 2 tematy, gdzie prowadziłem dyskusję i teraz za [beep :P] nie mogę tego znaleźć

Opublikowano

Nie wiem to może wpadłem na pomysł, żeby administracja to naprawiła? Ponieważ to jest jedyne forum, które ma taki bug. Ale to powinno być naprawione.

Tego buga naprawiają już kilka miesięcy i jakoś się nie zanosi aby poprawili.

Opublikowano

Ach, to lenie patentowane.. :) (W tej sprawie tylko!). Jak widać słaba wiedza na temat skryptu ;/ Nie mówie, że chce pomóc, ale można chociaż napisać do supportu i oni by na pewno poradzili, bo to w końcu oni stworzyli ipb. Od czegoś to w końcu jest :)

Opublikowano

Ach, to lenie patentowane.. :) (akurat w tej sprawie). Jak widać słaba wiedza na temat skryptu ;/ Nie mówie, że chce pomóc, ale można chociaż napisać do supportu i oni by na pewno poradzili, bo to w końcu oni stworzyli ipb. Od czegoś to w końcu jest :)

Napisz do kierzka na PW bo on raczej się tym zajmuje.

Opublikowano

Oj, oj bugi nie są takie łatwe do naprawy. Ale i tak nie oznacza to, że nie masz racji. Trochę się z tobą zgodzę ... Administracja powinna wystawić ogłoszenie a nie potem ludzie zdziwieni .

Pozdrawiam

Zgadzasz się ze mną ?

Daj +

Opublikowano

Było wiele takich tematów. Zawartość jest zbugowana i na razie nie zanosi się na to, aby była naprawiona. Musisz niestety uzbroić się w cierpliwość i czekać na jakiś odzew od administracji.

Zgadzasz się ze mną ?

Daj +

Facepalm. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...