Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy piłkarz świata

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ronaldo najlepszym.... a Ci co mówią Lewandowski to są pod wpływem mediów. .

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Zacytuje jednego z najwybitniejszych piłkarzy w histori: "Gdyby Totti był Brazylijczykiem, osiągnął by znacznie więcej niż ja..." ~ Pele

Musze coś dodawać?

TOTTI :)

Opublikowano

Nie ma kogoś takiego jak najlepszy piłkarz . Wiadomo , że Messi / cr7 - wszystko niestety kręci się wokół nich.

giphy.gif ­

Opublikowano

Kiedyś : Ronaldinho , Zizou , Roberto Carlos <--- Jeden z najlepszych obrońców <3

Teraz : Nie wiem czy dla was jest najlepszy ale dla mnie jest, czyli Cristiano Ronaldo ...

Z tych młodszych piłkarzy ciekawie zapowiadają się Isco i Bale. ; D

Opublikowano

Iker Casillas, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Ramos, w przyszłości Varane, Messi, Iniesta, Puyol, Terry, Lampard, Roni i jeszcze pewnie bym kogoś znalazł

Opublikowano

Cr7, Messi, Marcelo, Neymar, ronaldinho, ibrahimovic, xavi, iniesta, ozil, ramos, pepe, pirlo, iker, rooney,villa, puyol ( trudno jest stwierdzić kto jest najlepszym piłkarzem bo jedni grają w ataku inni w obronie a kolejni na bramce a każdy jest dobry w tym co robi) a kiedyś to oczywiście maradona i pele.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Robben.Rooney? A c oni takiego pokazali?

Wiadomo najleszy jest ten który wygrywa złota piłke czy tam buta, albo kalesony. Ale to pojęcie jest względne gdyż zazwyczaj tytuły te zdobywają piłkazże którzy strzelają dużo bramek, a co z obrońcami, bramkarzami?

Jak dla mnie jednym z najlepszych był Alessandr Del Piero.

Co do Neymara, większego symulanta i aktorzynki w ostatnich czasach nie widziałem, może i ma chłopak talent, ale jest chyba zbyt zadyfany w sobie i myśli pewnie że na boisku mu nikt nie podskoczy bo jest najlepszy. Myśle że po przejściu do Barcy jego kariera za długo nie potrwa po zkończy w szpitalu z połamanymi nogami.

Opublikowano

Xavi - człowiek geniusz, gdyby nie on, Messi by połowy pewnie swoich bramek nie strzelił : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...