Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Illuminati- Kościół szatana

Snejp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Istnieją albo istnieli, skoro wikipedia o nich mówi. A co do tego chomika skierowane było bardziej do założyciela tematu, więc sory :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

macie jeszcze przykład że oni są wszędzie.

Watykan

n1273271621_223812_8257.jpg

oni rządzą wszystkim co jest na ziemi, bo w skład iluminatów wchodzą najbogatsi ludzie na świecie.

Opublikowano

Nie rozumiem, o co chodzi z tym obrazkiem? Mógłbyś jakoś po ludzku to wyjaśnić?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Istnieją albo istnieli, skoro wikipedia o nich mówi. A co do tego chomika skierowane było bardziej do założyciela tematu, więc sory :).

A jak wikipedia bedzie ci pisać, że za chwile spadnie na twój dom meteoryt o rózowym kolorze też bedziesz wierzyc? To jest wolna encyklopedia czy jakos tak i kazdy tam moze wpisy dodawac...

Opublikowano

Nie rozumiem, o co chodzi z tym obrazkiem? Mógłbyś jakoś po ludzku to wyjaśnić?

jest to jeden ze znaków iluminatów.

http://www.czujnyobywatel.com/wszechwidzace-oko-symbol-wladcy-tego-swiata-szatana/

A jak wikipedia bedzie ci pisać, że za chwile spadnie na twój dom meteoryt o rózowym kolorze też bedziesz wierzyc? To jest wolna encyklopedia czy jakos tak i kazdy tam moze wpisy dodawac...

ale masz łeb... Wikipedia pisze o rzeczach które istnieją, ale Ty pewnie tego nie zrozumiesz.

Opublikowano

chodzi o to, że Trójkąt z okiem w środku (czy też wg. niektórych sam trójkąt) to symbol Illuminatów.

Kamdaro.
kurwa, pokazałeś ludzi pokazujących mano cornute jako dowód na istnienie illuminatów... no kurwa mać...

Kurwa no nie wierzę...

W skład illuminatów wchodzą najbogatsi ludzie na świecie.
kurwa pokaż mi listę członków.

@up.
Wikipedię piszą ludzi tacy jak ja i Ty. Zaraz sobie wymyślę jakąś nową religię i od razu będzie istniała od 1500 roku, i każdy ją wyznaje ale o tym jeszcze nie wie. Bo będę miał boga wszystkich bogów, dotychczasowych i tych których jeszcze ludzie wymyślą. Wikipedia nie powinna być źródłem informacji.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Wierzę, nie wierzę, W każdym razie ta wiedza jest w jakiś sposób weryfikowana, dlatego też za dużo głupot nie ma. :)

Masz z resztą podane źródła, możesz je zweryfikować.

W sumie mam gdzieś te wasze szatańskie kościoły... jestem zwykłym prostym człowiekiem :).

jest to jeden ze znaków iluminatów.

http://www.czujnyobywatel.com/wszechwidzace-oko-symbol-wladcy-tego-swiata-szatana/

ale masz łeb... Wikipedia pisze o rzeczach które istnieją, ale Ty pewnie tego nie zrozumiesz.

Z tego co mnie w przedszkolu uczyli oko w trójkącie to symbol Boga, ale co ja tam wiem...

Opublikowano

Wierzę, nie wierzę, W każdym razie ta wiedza jest w jakiś sposób weryfikowana, dlatego też za dużo głupot nie ma. :)

Masz z resztą podane źródła, możesz je zweryfikować.

W sumie mam gdzieś te wasze szatańskie kościoły... jestem zwykłym prostym człowiekiem :).

Z tego co mnie w przedszkolu uczyli oko w trójkącie to symbol Boga, ale co ja tam wiem...

No więc masz

Opublikowano

i znów kurwa mano cornuta która gówno ma z szatanem wspólnego.
dziękuję dobranoc.
jesteś zwykłym debilem.
tyle w temacie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

i znów kurwa mano cornuta która gówno ma z szatanem wspólnego.

dziękuję dobranoc.

jesteś zwykłym debilem.

tyle w temacie.

Sam jesteś dbilem i to do 2, powiedz mi debilu gdzie ja tu pisałem o szatanie? Piszę o iluminatach a nie o szatanie, czytanie ze zrozumieniem się kłania, idź do szkoły lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...