Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Illuminati- Kościół szatana

Snejp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla twojej wiadomości, eminem w utworze not afraid powiedział że już zamyka ścieżkę z iluminatami. więc nie jest już iluminatem.

@ Dowaliłeś z tym chomikiem nieźle xD

Opublikowano

czyli co przeczytałeś artykuł w internecie i twój chomik dostał raka żołądka ? xD

Dla twojej wiadomości, eminem w utworze not afraid powiedział że już zamyka ścieżkę z iluminatami. więc nie jest już iluminatem.

@ Dowaliłeś z tym chomikiem nieźle xD

Nie o to chodzi.. dzień przed byliśmy z nim u weterynarza, potem znalazłem to i ciąge wchodziłem w nowe informacje, a w tym samym czasie zdechł, a był zdrowy. zresztą nie żył długo, bodajże 1,4miecha. "umżemy młodo" . nie wiem , czy jest to tego przyczyną, ale możliwe.. nie wykluczam niczego, gdyż jeszcze po tym miałem 2 pogrzeby, mojej babci i trochę z dalszej rodziny. Potem odłożyłem to na bok, ale postanowiłem do tego wrócić.

362428acollectionofjust.jpg
##SWAGGY##

Opublikowano

dopisz mnie do tej listy szatana. xD

btw..

Kesha dobra dupa fajne kawałki miała i se w chuja leci tera :|

Opublikowano

To jest tak durne że ja pierdole.Wiekszych głupot nie słyszałem, a ludzie w to wierzą;_;

jakie głupoty? :O

wejdź sobie na internet, poczytaj o iluminatach itp. to nie są głupoty, wszyscy najbogatsi ludzie na świecie, właściciele banków itp. to są iluminaci.

wejdź na YT i wpisz

Iluminacie przemysł muzyczny

Opublikowano

jakie głupoty? :O

wejdź sobie na internet, poczytaj o iluminatach itp. to nie są głupoty, wszyscy najbogatsi ludzie na świecie, właściciele banków itp. to są iluminaci.

wejdź na YT i wpisz

Iluminacie przemysł muzyczny

Zgodzę się z tym, oglądnijcie wszystkie części, jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej.

I nie bez jaj to nie są, żadne bajki. Taki kościół istniał i istnieje, tylko nie do końca wiadomo jak to działa.

##SWAGGY##

Opublikowano

Dzięki "illuminati" wszyscy artyści wydają się groźni i tajemniczy przez co bardziej sławni. Poza tym nigdy nigdzie nie czytałem żeby byli to wyznawcy szatana, tylko organizacja która chce być jedynym rządem panującym na całym świecie (czy coś takiego).

Opublikowano

Radzę pogadać z psychologiem i nie brać wszystkiego co piszą w necie za 100% prawdę, musisz mieć dystans a jak chcesz dowiedzieć się więcej o ilumintach wpisz w google; masoneria

Opublikowano

kościół szatana.
no kurwa jebłem w chuj

btw. epickie masz źródła.
"Poznajprawde.net"
...
Niewiarygodne, fakt i pudelek już są bardziej wiarygodne.

a co do dowodów w teledyskach, to już mi całkiem łeb rozjebałeś.
ta banda kretynów pewnie dała ot tak te trójkąty żeby fajnie wyglądało.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

kościół szatana.

no kurwa jebłem w chuj

"Poznajprawde.net"

...

Podałem tylko przykłady, bo po co mam podawać 100 tysięcy linków ? Było to prawie wszędzie onet, reszta informacji z świata. I w teledyski nie jest to dane po to, by ładnie wyglądało.. jak ktoś tam należy, musi dodawać to do teledysków, dzięki czemu i im fejm rośnie, co nie oznacza, że taki kościół nie istnieje, bo istnieje. A zresztą, same teksty piosenek mówią za siebie, są nawet filmy, gdzie gwiazdy same się do tego przyznają, illuminati nie kryją się z tym, bo chcą, aby każdy o tym się dowiedział. Jest to robione przez przemysł muzyczny ze względu na to, że najłatwiej trafić tym do człowieka. do ludzkiej wyobraźni.

##SWAGGY##

Opublikowano

kościół szatana.

no kurwa jebłem w chuj

"Poznajprawde.net"

...

kurwa dojebałeś. OMG...

Weź koleś

a później się spinaj, bo gówno wiesz a piszesz.

Iluminaci (The Illuminati)

to bardzo tajemniczą grupą okultystycznych praktyków, którzy istnieją

od tysięcy lat pod różnymi nazwami tajnych organizacji, a korzystają z

żydowskiej kabały i starodawnej wiedzy, jako sposobu do podporządkowania

sobie reszty społeczeństwa. Nie są to młodzi klubowicze lub grupa

bogatych starców, która próbuje uzyskać ekscytację w życiu, to coś

znacznie większego i bardzo groźnego. Jest to wyjątkowo dobrze

zorganizowana organizacja składająca się z ludzi bardzo wpływowych. Ci

ludzie są Super zamożni i stoją ponad prawem od wieków. Wielu z nich

nawet nie pojawić się na liście najbogatszych ludzi na świecie - są

ukrytymi szarymi eminencjami pomagającymi za sznurki władzy. Łączy ich

jedno: władza, pieniądze i kontrola.

Obecnie mamy do czynienie z procesem mającym na celu zmniejszenie

populacji świata. Dlaczego? W celu ratowania samej Ziemi i jej bogactw

oraz łatwiejszego utrzymania. Bądź świadomy tego, co dzieje się wokół

Ciebie, pytaj o przyczyny tego zamieszania. Obecnie nasze myśli są

kontrolowane, jesteśmy oszukiwani i staliśmy się niewolnikami dla tych

super - bogatych rodzin poprzez kredyty, większość z nas nawet tego nie

zauważa, a gdy już coś usłyszy nazywa to teorią spiskową, ale w

przyszłości będąc w ich rękach - nasz los będzie gorzki.

Nie wiem,wy chyba jesteście czymś zaślepieni

http://www.iluminaci.pl/iluminaci/zakon-iluminatow

Teraz Wam pokażę kilka przykładów

w spowolnionym tempie widać upodobnienie do

baphomet6.gif

przypadek? Chyba nie.

poza tym spójrzcie na to, chyba każdy wie co ten znak oznacza.

bush%20horns%204.jpg

bush_satan_hand.jpg

znak z $ (wszechwidzące oko)

dolar.jpg

do tego może dojść jeszcze np. https://www.youtube.com/watch?v=ZDnYnaMuZVo

chcecie może więcej przykładów?

Opublikowano

Część o chomiku rozjebała mi mózg. xD

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nosz kurwa jake pierdoły...

Co mówi na ten temat nasza kochana wikipedia:

• Iluminaci Bawarscy – tajne stowarzyszenie założone 1 maja 1776 roku przez Adama Weishaupta w Ingolstadt, które oficjalnie za cel stawiało sobie szerzenie oświaty i propagowanie idei oświeceniowych oraz powstrzymywanie działalności jezuitów. Po wolnomularskiej inicjacji założyciela w następnym roku iluminaci bawarscy zaczęli nabierać rysu paramasońskiego za sprawą wzorowanego na lożach systemu stopni wtajemniczenia. Ostatecznie zostało zlikwidowane przez państwo bawarskie. Symbolem stowarzyszenia była Minerwa.

Kościół szatana? Zmniejszyć ilość ludności na ziemi?

Czyżby troll? ;] Jeszcze pierdoli za przeproszeniem o jakimś chomiku.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Kogo obchodzą jakieś nie istniejące gówna?

To są ci od zabijania kotów czy jak?

głupi jesteście myśląc że na świecie nie ma takich rzeczy, istnieją, istnieją tylko nie chcecie sobie tego wpoić do swoich małych móżdżków.

Dowody na istnienie iluminatów są, na istnienie boga nie ma, a w niego wierzycie :>

Nosz kurwa jake pierdoły...

Co mówi na ten temat nasza kochana wikipedia:

Kościół szatana? Zmniejszyć ilość ludności na ziemi?

Czyżby troll? ;]

żaden troll -,- poczytaj sobie na necie, a nie wchodzisz tylko na wikipedie.

Opublikowano

Twój chomik pewnie odszedł od iluminatów. :c

aż sie nasuwa tekst:

"pszypadeg? nie sondze"

Opublikowano

Trzeba mieć niezłego dealera żeby w to wierzyć, ale coś jest z tymi Iluminati... Dla niedowiarków, jest jeszcze organizacja Bohemian Grove, ktoś kiedyś nagrał film z ukrytej kamery podczas ich obrzędów, i durni to są ci ludzie, którzy są członkami takich... organizacji? Osobiście uważam że to właśnie Iluminati ciągną za przynajmniej część sznurków w polityce globalnej.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S1x1A7KMq9s

jak widać nie tylko z teledyskami czasem coś jest nie tak :P

Edit i znalazłem ten film z ukrytej kamery, ma 9 partów po 10 minut ale przynajmniej dla mnie był wystarczająco ciekawy żeby obejrzeć w całości. W spoilerze part 1

No i jest tam wiele powiedziane nie tylko o tych bzdetach wg. was ale też co nieco o Bushu i innych znanych ludziach z polityki.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

głupi jesteście myśląc że na świecie nie ma takich rzeczy, istnieją, istnieją tylko nie chcecie sobie tego wpoić do swoich małych móżdżków.

Dowody na istnienie iluminatów są, na istnienie boga nie ma, a w niego wierzycie :>

żaden troll -,- poczytaj sobie na necie, a nie wchodzisz tylko na wikipedie.

Fakt jest taki, że ja wszystko, co znajdę w internecie, nie uznaję za prawdę, chyba że to jest poradnik dotyczący naprawienia wirusa zwanego Windows.

Radzę wrócić do realnego świata, kolego, a nie zamartwianie się tym, kiedy twój masonerski chomik zdechł :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Kamdaro
Żeś dojebał przykładami...

ten "symbol szatana" czyt. Mano cornuta chuja ma wspólnego z szatanem. Więc sam gówno wiesz, a piszesz.

Co do tego kościoła szatana to sam podałeś link do strony liiuminaci.pl
na której pisze wyraźnie

Weishaupt doszedł do wniosku, że bez odebrania człowiekowi Boga trudno będzie zrealizować plan budowy rządu władającego całym światem. Dlatego też z takim zapałem przystąpiono wówczas do walki z religią chrześcijańską, rodziną i nakazami moralnymi. Wedle Iluminatów człowiek pozbawiony Boga, w swej dezorientacji skłonny będzie oddać pokłon każdemu kogo mu się wskaże na władcę wszechświata - nawet szatanowi, który obiecuje przecież ludziom także "królestwo" , tyle , że czysto "ziemskie". Zaczęto więc nauczać ,że religia powinna być stopniowo wyeliminowana i zastąpiona kultem rozumu.

Nie wiem czy rozumiesz co tutaj jest napisane, ale spoko.

Jeśli człowiek nie będzie miał już w co wierzyć, będzie skłonny wierzyć nawet szatanowi. Bo w coś wierzyć musi.
Nigdzie nie jest napisane że to zakon szatana. co chuja pana.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Fakt jest taki, że ja wszystko, co znajdę w internecie, nie uznaję za prawdę, chyba że to jest poradnik dotyczący naprawienia wirusa zwanego Windows.

Radzę wrócić do realnego świata, kolego, a nie zamartwianie się tym, kiedy twój masonerski chomik zdechł :).

ślepy chyba jesteś, bo to nie ja napisałem o chomiku, idź lepiej naucz się czytać, OK?

Poza tym nie tylko w internecie było o tym, jeżeli masz cyfrowy polsat lub coś innego to sobie poszukaj, dobrze?

Kamdaro

Żeś dojebał przykładami...

ten "symbol szatana" czyt. Mano cornuta chuja ma wspólnego z szatanem. Więc sam gówno wiesz, a piszesz.

Co do tego kościoła szatana to sam podałeś link do strony liiuminaci.pl

na której pisze wyraźnie

Nie wiem czy rozumiesz co tutaj jest napisane, ale spoko.

Jeśli człowiek nie będzie miał już w co wierzyć, będzie skłonny wierzyć nawet szatanowi. Bo w coś wierzyć musi.

Nigdzie nie jest napisane że to zakon szatana. co chuja pana.

a czy ja napisałem to że to jest zakon jakiegoś szatana, ja tylko pokazuję że iluminaci istnieją......

OŁ NOŁ JAKIEŚ 6-7 MINUT TEMU WPADŁA MI MUCHA DO DOMU I NAGLE PATRZE I JEJ NI MA :O

to idź sobie sfapaj.

# ja nie wierzę w szatana, jeżeli o to wam chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...