Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] BUG/Przypadek?

Aluminiowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chciałbym podzielić sie z Wami spostrzezeniem/bugiem? Otóz klikając energie gg lub urke zaznaczajac np bete wpadaja tylko multiplikatory/ częsci do danych wró np bety ,spotyka mnie to od 3 dni co mnie dziwi.Podaje przyklad:

Majac okreslona iloscm energi klikamy na ikone np Bety lub gammy:)

nalezy zauwazyc ,że trafiaja sie tylko multiplikatory wybranych wrot i czesci do nich:)

Moze sie komus to przyda,mi juz 3 dzien taki stan rzeczy trwa:)

Pozdrawiam

Opublikowano

Klikasz w GalaxyGate tam masz po lewej stronie ikony wrót Alfa Beta Gamma Delta Epsilon itd:) Klikasz w dowolna ikone wrót Alfe bete lub gamme i wykozystujesz energie gg lub uri do ich zlozenia.wczesnie to byla loteria bez wzgledu jakie wrota zaznaczyles a tu upss wpada np do bety multiplikator i czesci:p

Opublikowano

Przemek może być nawet 88/48 czary mary:) a z resszta temat postu mówi-przedstawia inna kwestie:)

Ale jaja. Działa :D

hehe a Lajcika to nikt nie da a juz 40%ostrzeżeń:D

Opublikowano

Przyuważyłem jeszcze jeden motyw dotyczący wrót ,ale musze go jeszcze sprawdzić-potwierdzić,nie chce Lajków żartowałem:)Mi to do niczego nie potrzebne:)Kożystajcie:)

Opublikowano

A co sądzicie o tym ? znalazłem to na innym forum.

wtfgalaxygatesbug.png

Mam to samo tylko 50 części i nie mogę kliknąć przygotuj skok. Wiecie co z tym zrobić ?

Opublikowano

Ciekawe, wyjebałem w kociołek 5 k uri. I rezultaty : Miałem 1x energię, dostałem multiplikator do bety od razu. Ale jak zacząłem klikać za urkę to normalnie wszystko poleciało..

7yo9.png

Opublikowano

Ciekawe, wyjebałem w kociołek 5 k uri. I rezultaty : Miałem 1x energię, dostałem multiplikator do bety od razu. Ale jak zacząłem klikać za urkę to normalnie wszystko poleciało..

To samo mam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam przeczucie, że zwiększyli na razie szansę na części do wrót, ponieważ wprowadzają tę najnowsze wrota Hades i liczą na kupowanie uri, by ludzie zaczęli już składać ...

Jeśli chodzi o 52/48 części, tak jak mówią inni - bug, który prawdopodobnie szybko naprawią. :P

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Wywaliłem przed sekundą ponad 50 k urki i nie widzę różnicy. Jak h... części wypadały tak nadal h... wypadają. Jeśli był jakikolwiek bug to już pewnie naprawili.

Opublikowano

Jest tak samo jak wcześniej nie wiem po co ludziom robicie wodę z mózgu .

Nie robie nikomu wody z mózgu:stwierdziłem tylko stan rzeczy jaki był:)Moje Zdanie spostrzeżenia poparło kilka osób,a więc coś w tym chyba było-jest:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...