Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zakładamy gildie ziomy ?:) chętnie założe bo bede grał na 100% mam nawet clienta itp :] Raczej będę sura albo szaman pisać gg 10299322 !

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, sieci dodane.

Zmieniony drop (zwiększono), dodano nowego bossa (Nieb. śmierć + drop) + kilka innych poprawek.

Wszystko zostanie dodane po resecie (będzie później).

15 graczy w 1h? Nieźle :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Gracz BiałyKruk ciśnie na czitach ale to nic ;d potwierdzam cisnie i to ładnie .. :D ps. h@ NAPRAW LOGOWANIE PROSZĘ

Opublikowano

teraz to już to przeczytał więc .. :)

Po pierwsze widać że miał WH bo wszystkie moby wokoło metka dostawały jak stały 10 metrów od niego.

Po drugie zawsze przy końcówce metka mnie kickało wracałem nie było dropu a stał przy mnie Biały Kruk ;O.

Przypadek? Nie sądzę.

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

teraz to już to przeczytał więc .. :)

Po pierwsze widać że miał WH bo wszystkie moby wokoło metka dostawały jak stały 10 metrów od niego.

Po drugie zawsze przy końcówce metka mnie kickało wracałem nie było dropu a stał przy mnie Biały Kruk ;O.

Przypadek? Nie sądzę.

dokładnie tak samo miałem bije bije jeb wylogowało i dropu nie ma :D

Opublikowano

Heh dzis bedzie mieczyk na 250 bo juz mam 230 xD i zbrojke najlepsza mam itp. Ps. Od ktorej do ktorej bedzie w weekend majowy. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...